Ovan

Sada je idealno vreme da započnete nove projekte koji zahtevaju kreativnost i originalnost. Bićete inspirisani da razmišljate van okvira i fokusirate se na promene i inovacije. Razmislite o novim projektima ili saradnji koji mogu doneti promene ne samo vama, već i širem društvu.

Takođe je odlično vreme da se povežete sa novim ljudima ili obnovite postojeće odnose. Budite otvoreni za neočekivane susrete.

Romantični faktor u vašem životu se zagreva, inspirišući vas da postanete poetičniji u svojim rečima i delima. Možda to znači da želite da planirate beg sa svojim partnerom. Budite romantični, šta god to za vas značilo. Razmotrite inovativne pristupe zdravlju.

Bik

Ovo je vreme introspekcije, sada odlučujete kojim putem želite da idete. Iako je rast neophodan, biće posebno izazovno prihvatiti transformativnu energiju jer evolucija može biti teška za sve - posebno za vas.

Moguće su promene u karijeri ili javnom statusu. Razmislite o novim ciljevima u svom profesionalnom životu. Možda je vreme da promenite pravac ili započnete projekat koji odražava vaše prave vrednosti. Vaša upornost i praktičnost biće ključni u postizanju ovih novih ambicija. Budite otvoreni za nove ideje.

Bikovi će razmišljati o novim ciljevima.
Pexels/Vlada Karpovich 

Što se ljubavi tiče, komunikacija sa partnerom dolazi do izražaja. Izrazite svoja osećanja na različite načine. Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Pronađite mir kroz umetnost ili kroz boravak u prirodi.

Blizanci

Ovo je vreme da proširite svoje vidike, bilo kroz učenje, istraživanje ili putovanja. Vaša prirodna radoznalost i želja za znanjem nikada nije bila jača. Koristite ovu energiju da istražite nove kulture, ideje ili duhovna učenja.

Možda ćete naći vremena da se bavite novim hobijem ili strastvenim projektom, a ova distrakcija je upravo ono što vam treba. Usredsredite svoju energiju na zdrav projekat, koji nije povezan sa vašim poslom. Možda ćete osetiti sveže osveženje. Idealno vreme za planiranje putovanja.

Možete očekivati iznenađenja u društvenom krugu. Novo prijateljstvo moglo bi da preraste u nešto više. Dobra prilika za detoksikaciju. Pazi na svoje disanje i pluća.

Rak

Rak, u ovom trenutku možete doživeti duboke emocionalne promene i novo razumevanje vaših najdubljih veza. Ovo je trenutak da iskopamo zakopane emocije i suočimo se s njima. Otvorite svoje srce za isceljenje.

Možda žudite za dodatnom bezbednošću, zbog čega ćete se više nego ikada oslanjati na prijatelje. Iskoristite te jake emocionalne veze koje ste uspostavili. Pitati za pomoć. Vaši prijatelji su tu zbog zabave, ali su tu i zbog podrške.

Mlad Mesec osvetljava vašu finansijsku situaciju, posebno u pogledu investicija, zajmova ili nasleđa. Ovo je vreme da ponovo razmislite o svojim finansijskim strategijama. Takođe možete pronaći nove načine za upravljanje finansijama koje delite sa drugima.

Lav

Lavovi, sada nije vreme da ostanete u senci. Odnosi su u fokusu, pa je sada prilika da osvežite ili čak redefinišete svoje bliske odnose.

Budite otvoreni za nove načine komuniciranja i deljenja svojih pravih osećanja sa partnerima i bliskim saradnicima.

Govor iz srca je ključan za omogućavanje drugima da vas jasno vide i obrnuto.

Postoji mogućnost da započnete novu romantičnu vezu. Iskrenost, originalnost i zajednički ciljevi mogu revitalizovati vaše postojeće odnose.

Devica

Draga Device, fokusirajte se na sebe. Ovo je idealan trenutak da uvedete nove, zdrave navike u svoju dnevnu rutinu.

Razmislite o inovativnim pristupima i rutinama koje mogu poboljšati vaše fizičko i mentalno blagostanje.

Device treba da se fokusiraju na sebe.
freepik/lookstudio 

Fokus na zdravlje i dobrobit može privući pažnju potencijalnog partnera. Delite slična interesovanja. Moguće su promene na radnom mestu. Verujte procesu!

Vaga

Draga Vage, preispitajte svoj unutrašnji krug tokom ovog perioda. Pregledajte odnose sa ljudima iz vašeg neposrednog kruga da biste bili sigurni da imate dobar sistem podrške. Oni koji su se pokazali kao vaši najbolji prijatelji zaslužuju mnogo ljubavi.

Takođe, ovo je vreme da oslobodite svoju unutrašnju kreativnost i da pronađete radost u malim stvarima.

Dozvolite sebi da istražite nove hobije. Posvetite se aktivnostima koje vas čine srećnim. Budite spontani i igrajte se sa mogućnostima koje su vam dostupne. Očekujte revitalizaciju vašeg ljubavnog života.

Pročitajte još: KOJA PLANETA VLADA GODINOM VAŠEG ROĐENJA: S ljudima koje vodi Saturn nema šale a ONI su jedini koji će uvek biti uspešni

Škorpija

Drage Škorpije, sada je vreme da razmislite o svojim emotivnim osnovama i da stvorite harmoniju u svom domu, što će vam takođe pružiti osećaj sigurnosti.

Razmislite o promenama koje mogu poboljšati vaše okruženje i ojačati vaše porodične veze.

Škorpije će raditi na jačanju veza.
Shutterstock 

Stabilnost na ovom polju može pozitivno uticati na vaše zdravlje. Na poslovnom planu očekujte ponudu ili preporuku za novi posao. Takođe može biti dobar trenutak da se prijavite za druge pozicije u vašoj kompaniji ili negde drugde kako biste poboljšali obim svoje karijere i profesionalni status.

Strelac

Avanturistički Strelac, vaši pogledi se trenutno menjaju i razvijaju, dajući vam priliku da vidite stvari iz nove perspektive. Što više dozvolite sebi da otvorite svoj um, lakši će biti prelaz.

Ovo je vreme da se povežete sa ljudima oko sebe i da podelite svoje ideje. Budite otvoreni za nove načine izražavanja, za nove ljude i za učenje iz svog neposrednog okruženja. Možda ćete otkriti nove mogućnosti odmah iza ugla.

Odlično vreme za pisanje, učenje i kratka putovanja. Mentalna stimulacija i kratka putovanja mogu biti ključni za vaše blagostanje. Na putovanju možete očekivati i iskre ljubavi.

Obratite pažnju na fleksibilnost i kretanje.

Jarac

Dragi Jarčevi, razmislite o svojim vrednostima i o tome kako one utiču na vašu sposobnost stvaranja i očuvanja bogatstva. Ovo je vreme za inovativne finansijske strategije koje odražavaju vaše prave potrebe.

Razmislite o novim načinima da povećate svoj prihod ili da uložite u nešto što vam je važno. Vaša prirodna disciplina i strpljenje mogu vam pomoći da postavite temelje za dugoročnu finansijsku stabilnost. Razmislite o načinima da smanjite stres vezan za novac. Verujte svom stomaku.

Možda ćete naučiti istine za koje niste spremni. Budite spremni da dozvolite da vaša intuicija i urođeno znanje procene kome možete verovati.

Vodolija

Vama, inovativnim Vodolijama, mlad Mesec u vašem znaku donosi priliku za potpunu ličnu obnovu, novi početak i ličnu transformaciju. Osećate se kao zvezda i ovo je vaše vreme da zablistate!

Razmislite o novim ciljevima i načinima da ih postignete. Ovo je vaš lunarni novi početak, savršeno vreme za pokretanje promena koje će vam omogućiti da živite autentičnije.

Vodolije će živeti autentičnije.
nikola-topic-JuUcd60mkQE-unsplash.jpg 

Ovo je vaš trenutak da se brinete o sebi na svim nivoima. Razmislite o načinima na koje možete promeniti svoj izgled ili na neki način izraziti svoju jedinstvenost. Ovo je vaš trenutak da zablistate i pokažete svetu ko ste zaista.

Očekujte iznenađenja u ljubavi koja dolaze direktno do vas. Planirajte noćni izlazak da biste se povezali sa drugim ljudima. Obavezno uključite večeru ili šetnju. Ono što vam treba nije samo društvo, već i sadržajan razgovor.

Riba

Za Ribe je ovo vreme da ostavite ono što vam više ne služi. Posvetite se unutrašnjem radu i duhovnom rastu. Mir koji nađete u sebi biće vam vodič kroz naredni period.

Razmislite o stvarima koje treba da napustite da biste napravili mesta za nove početke. Duhovna veza postaje suštinska. Tražite nekoga ko deli vaše vrednosti i snove.

Takođe, ne dozvolite da se vaše dnevne rutine ili poslovi gomilaju. Napravite listu važnih stvari koje treba da počnete i završite da biste bili u toku sa životom.

Videćete da će vam mala organizacija omogućiti da preuzmete i završite svoje zadatke u rekordnom roku – ako počnete odmah.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Izvor: Atma.hr/Wanted J. S.