Bilo bi idealno kada bi nam odgovarala svaka osoba za koju to poželimo. No, u ljubavi stvari tako ne idu. Mnogo je faktora u igri, a prema rečima numerologa, vaš datum rođenja može da igra veliku ulogu u tome da li ćete imati sreće u vezi, s obzirom da svaki dan nosi ogromnu energiju. 

Tako je, primera radi, poznata numerološkinja Ana Halk otkrila koje devojke mogu biti "teške" momcima, u vezi u zavisnosti dana rođenja. 

Bitno je istaći da razlog njihove "težine" nije, kako bi neki pomislili, razmaženost, bahatost ili slično. Naprotiv.

Pročitajte još: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Device jure udvarači, Vodolije će imati nekoliko avantura, a NJIH čeka strastvena afera

Reč je o ženama sa visokim standardima koje drže po svaku cenu, i ne daju se slomiti. Na ovaj način odbacuju nesposobne muškarce, i sve one koji ne žele da se trude oko njih, iako ih navodno vole. 

Reč je o ženama koje su rođene: 4, 5, 8, 9, 11, 23, 26, 27, 29. ili 31. u mesecu, naročito ako su u znaku Device, Škorpije ili Ovna. Da li ste među njima i da li je Ana Halk u pravu? Pišite nam u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!