Astrološke prognoze za februar, kada je reč o novcu, više naginju u korist svih onih koji se nadaju finansijskoj dobiti, no postoje i dani kada bi ipak trebalo da budete više na oprezu i ne trošite pare, ukoliko nije neophodno. 

Lunarni kalendar najbolji je pokazatelj koji dani su dobri za šta, a u nastavku otkrivamo datume koji vam idu, a potom i one koji vam ne idu na ruku.

7. i 8. februar: Mesec u Jarcu donosi sreću s novcem i poslom. Mesec će nam tih dana dati puno snage i energije. Biće moguće važne kupovine i ulaganja u posao. Savet je da tih dana više radite i manje lenčarite.

Neki dani su posebno dobri za posao.
Pexels/Pavel Danilyuk 

Pročitajte još: KAKO ZNACI REAGUJU KADA IM BIVŠI POŠALJE SMS? Ko mu se odmah vraća, a ko će ostati hladan pa da mu život od toga zavisi

17. i 18. februar: To je vrlo povoljan period za nove početke na poslu. Pod uticajem vazdušnog elementa, kog predstavljaju Blizanci, ti dani bi trebalo da budu prilično produktivni. Biće moguće otvoriti nove bankovne račune, kupiti nameštaj, ulagati u razvoj novih veština i otići na razgovore.

4, 5. i 6. februar: Ta tri dana će najmanje prihode imati predstavnici kreativnih zanimanja. Međutim, to takođe nije pravo vreme za započinjanje novih poduhvata, sklapanje poslovnih poznanstava ili kupovinu putem interneta, nevezano čime se bavite.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.