Gotovo da nema osobe koja se nije osvrnula na neku staru vezu maštajući "šta bi bilo kada bi bilo". Da li je moglo drugačije, da li je ispravna odluka što ste raskinuli... a ako na to dodate red idealizacije, red nostalgije... jasno je zašto pojedinci imaju potrebu da možda otvore stare rane i daju drugu šansu osobama koje možda to i nisu zaslužile. 

Kako astrolozi tvrde, 5 znakova čeka turbulentan period do kraja avgusta upravo na ovu temu, te su velike šanse da će im se ukrstiti putevi sa bivšim partnerima. Ipak, dobro razmislite da li bi trebalo da uđete u vezu sa njima - postoji razlog zašto je puklo.

Blizanci

Blizanci su skloni susretima s ljudima iz prošlosti. Ovo leto bi im moglo doneti šarmantno ponovno povezivanje s nekim ko je nekada zauzimao posebno mesto u njihovom srcu. Pripremite se za uzbudljivu šetnju uz sjećanja uz lagodne letne večeri, ali budite oprezni, jer su male šanse da se osoba sa druge stane promenila i shvatila svoje greške.

Blizanci že možda sresti staru ljubav.
Shutterstock 

Rak

Rakove emotivno srce često vodi prema ljudima koje nisu videli dugo vremena. Ovo leto moglo bi doneti trenutke nostalgije i ponovnog povezivanja sa bivšim ljubavima. Iako možda nećete biti sigurni kako će se stvari razvijati, vaša intuitivnost će vas voditi prema pravim odlukama, ma koliko bile bolne.

Vaga

Vage su večiti tragači za harmonijom i pravdom. Ovo leto bi im moglo doneti nekoliko susreta s ljudima iz prošlosti, a oni će se naći u dilemi - treba li se vratiti staroj ljubavi ili se otvoriti prema novim osobama? Vaša sposobnost da balansirate težiće odluci koja je ispravna za vas.

Vage možda daju bivšem novu šansu.
Shutterstock 

Jarac

Jarčeve ambiciozna priroda često tera prema vrhu, pa čak i kad je reč o ljubavi. Ovo leto moglo bi vam doneti povratak bivše ljubavi koja je imala značajan uticaj na vaš život. Nemojte se iznenaditi ako vas zavedu emocije, ali budite oprezni. Sa velikim emocijama došao je i veliko bol, te nije isključeno da se situacija ponovi.

Ribe

Vaša maštovita priroda i idealizovanje "šta bi bilo kada bi bilo" često vas vodi na putovanja na kojima je sve "ružičasto". Jednostavno, pamtite samo ono lepo, i neretko idealizujete partnere. Ovo leto bi vam mogao vratiti neku osobu iz prošlosti koja će probuditi stare emocije i povući vas u tajansvene avanture, međutim, sve se može loše završiti jer puklo nije bez razloga, pogotovo ako se uzme u obzir koliko Ribe mogu da istrpe. Ne vraćajte se u stare veze ako niste sigurni da se osoba promenila, i ako niste sigurni da je to najbolja odluka.

Bonus video:

"RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI!" Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI Kur

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.