Dok neki izlaze iz loših veza bez da trepnu, postoje i oni koji provode dane, nedelje, mesece, pa čak i godine razmišljajući da li je raskid bila greška. Bivšeg traže u novim partnerima, ali nijednog ne vole kao bivšeg, a astrolozi smatraju da su tri znaka sklona patnji zbog neprežaljenih ljubavi. 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnosti i dubokom osećaju za prošlost. Kada nekoga vole, vole ga do kraja, a to često uključuje i duboku vezanost za svoje bivše. Oni mogu godinama da osećaju nostalgiju i pitaju se da li su mogli da opstanu sa svojim bivšim partnerom, piše Index.hr.

Pojedini znaci uvek pate za bivšim.
Youtube 

Vaga

Vaga teži harmoniji u svim odnosima, a ljubav nije izuzetak. Često će analizirati svoje prethodne veze, pitajući se da li su mogli da uspeju sa malo više truda ili strpljenja. Možda će zažaliti ako osećaju da su prekinuli vezu prebrzo.

Ribe

Romantične i sentimentalne po prirodi, Ribe često gledaju svoje bivše kroz ružičaste naočare. Lako se mogu zaplesti u mrežu "šta ako" ili "šta da smo", posebno ako su prekinuli vezu u trenucima tuge ili frustracije.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.