Nema ničeg lošeg ako ste zaljubljive prirode, osim ako svaki put birate pogrešne osobe. No, tu je možda malo kriva i astrologija. Kako tvrde stručnjaci iz ove oblasti, 4 znaka su posebno sklona biranju pogrešnih, i ignorisanju "crvenih zastavica".

Lav

Lavovi su veliki entuzijasti i vole da budu u centru pažnje. No njihova strast za životom i ljubav prema dramatičnosti mogu ih navesti da se zaljubljuju u ljude koji ne mogu zadovoljiti njihove stvarne emocionalne potrebe. Lavovi se često nalaze u vezi s ljudima koji im ljubav uzvraćaju površno, ali to nije ono što očekuju i što im je potrebno.

Pojedini znaci se zaljubljuju u pogrešne.
scott-warman-PggUV23z1fc-unsplash.jpg 

Vodolija

Oni su su poznati po svojoj nekonvencionalnosti i želji za nezavisnošću. Ova kombinacija može rezultirati time da se često zaljubljuju u ljude koji nisu spremni na trajnu vezu. Takođe, njihova privlačnost prema "neobičnim" ljudima može ih navesti da zanemare crvene zastavice.

Ribе

Ribe su prirodni sanjari i romantičari, a njihova sposobnost da vide najbolje u ljudima može dovesti do toga da se zaljubljuju u ljude koji ne zaslužuju njihovu ljubav. Njihova tendencija da idealizuju druge može rezultirati tome da se zaljube u potencijal umesto u stvarnost.

4 znaka se često zaljubljuju u pogrešne.
Freepik/Freepik 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i dubokoj osetljivosti, što ih često vodi prema ljudima koji ne cene njihovu nežnu narav. Takođe, Rakovi imaju jaku potrebu da brinu o drugima, što može dovesti do toga da se zaljube u ljude koje treba "popraviti" umesto u one koji su spremni na zdravu vezu.

"POMRAČENJE SUNCA MENJA SVET IZ KORENA?!" Astrološkinja kroz ovu pojavu analizirala sudbine Zelenskog, Putina i uticaj na Srbiju Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.