Ne postoji osoba koju raskid neće povrediti kada voli. Ljubav nije uvek laka i lepa, a neretko nam se u tretnutku kraha ljubavi vraćaju svi oni lepi trenuci koje je teško pustiti.

Iako je sve to život, te je i preboljevanje sastavni deo istog, postoje i oni koji jako dugo zadržavaju bivše ljubavi u svom srcu, a evo koji znaci zodijaka su tome skloniji. 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj dubokoj emocionalnoj osetljivosti i snažnoj povezanosti s prošlošću. Oni su izrazito emotivni i brižni te često zadržavaju uspomene i osećanja iz prošlih veza. Rakovi mogu biti nostalgični, pa nije neobično da ostaju vezani za bivše ljubavi. Prisećaju se lepih trenutaka, što često otežava njihov proces preboljevanja.

Rakovi teško preboljevaju.
anthony-tran-unsplash.jpg 

Bik

Bik je jedan od najupornijih znakova Zodijaka. Bikovi veruju u stabilnost i trajnost, stoga kada se zaljube, to je duboko i dugotrajno. Kad se veza završi, Bikovi često teže prihvataju novu stvarnost. Oni se grčevito drže onoga što je bilo i teško im je da šuste prošlost.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenosti. Kad su u vezi, potpuno su posvećene i često su jako emocionalno vezane za svoje partnere. Zbog toga, kada dođe do raskida, Škorpije pate dugo i ne mogu da prebole bivšu ljubav.

Škorpije teško emocinalno puštaju partnere.
Shutterstock 

Ribe

Ribe su emotivne i osjetljive. One su vrlo empatične i intuitivne, što ih često čini ranjivima u ljubavnim odnosima. Kad veza završi, Ribe mogu zadržati jake emocije prema bivšem partneru i često idealiziraju prošlost. Za njih preboljeti bivšu ljubav može biti iznimno teško.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.