Ukoliko ste rešeni da ovog leta dovedete liniju u red, a nemate ideju šta biste mogli da trenirate, možda vam u izboru može pomoći i astrologija. 

Otkrivamo koji tip treninga odgovara kom znaku i koji sport im najviše odgovara.

Ovan

Reč je o osobama koje imaju puno energije, ali takođe jako vole pažnju. Samim tim trebalo bi da odaberu vežbu koja će im dati mogućnost afirmacije i da iskoriste svu svoju energiju: ples,  vežbe s girjom ili ruskim zvonom, ili pak trening s privatnim trenerom.

Ovnovima prijaju vežbe sa tegovima.
pritnscreen/instagram 

Bik

Bikovi su opušteni, ali su takođe osobe koje žele da budu svoji šefovi i mogu biti tvrdoglavi. Kako bi zadovoljili svoju borbenost i nakon toga se smirili, za Bikove se preporučuju sledeći treninzi: joga, boks, vežbanje kod kuće. 

Blizanci

Oni su stvarno intenzivne osobe, a ujedno vole raznolikost u svim područjima u životu - uključujući i vežbanje. To im ujedno pomaže da ostanu usredsređeni. Za Blizance su stoga idealne kombinacije različitih treninga: vežbe visokog inteziteta, kružni trening, kombinacija više fizičkih aktivnosti - kao što je triatlon.

Rak

Rakovi vole biti u grupi i fizički napredovati koristeći energiju zajednice. Stoga treba da biraju treninge u kojima učestvuje više vežbača: škola trčanja ili klub za trkače, grupna vožnja bicikala, grupni fitnes i slično. 

Lav

Osobe rođene u ovom znaku vole biti cenjene, obožavane i primati komplimente, a ujedno uživaju biti najbolje u ekipi. Stoga Lavovi treba da imaju na umu da je vežbanje nešto korisno za njih i njihovo telo, a ne nešto što rade kako bi bili bolji od ostalih. Mogu isprobati: kickboxing timske sportove, kao i vežbanje s tegovima i HIIT trening.

Nekim znacima više prijaju grupni treninzi.
Unsplash/Geert Pieters 

Devica

Reč je o preciznim i pažljivim osobama, a koje su ujedno veoma usredsređene. Osobe rođene u ovom znaku vrlo često daju puno od sebe drugima. Trebalo bi da isprobaju sledeće vežbe: joga, ples na šipki, kardio trening.

Vaga

Osobe pod ovim znakom teže za ravnotežom u svim područjima, ali i afirmacijom. Veliku pažnju pridaju estetici, a preporučuju se sledeći treninzi: pilates, joga, "lakše" borilačke veštine poput Tai Chi-ja.

Škorpija

Škorpije su mentalno jake, a sve što čine u svom životu rade to predano. Vrlo su vredne, a nastoje i biti zavodljive. Zbog svoje predanosti mogli bi biti uspešni u: polumaratonu ili maratonu, vežbanju na šipci, vežbama kondicije ili treningu s girjom.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku mogu biti vrlo duhovite i vole zabavu. Zbog njihovog otvorenog uma i ekstrovertiranosti, preporučuju se zabavni i uzbudljivi treninzi: akrobatska joga, plesni kardio trening, penjanje po stenama.

Neki znaci vole i zabavnije treninge.
Unsplash/Rahadiansyah 

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku su disciplinovane i pouzdane, ali je teško raditi s njima. Vole napredovanje i uživaju i u procesu ostvarivanja. Stoga im je potreban pravi izazov, a preporučuje se sledeće: pilates na spravama, crossfit sportski izazovi poput maratona ili planka.

Vodolija

Reč je o najmaštovitijem i najkreativnijem od svih znakova. Iz tog razloga za osobe pod ovim znakom su idealni novi stilovi vežbanja, a u kojima mogu izraziti svoju maštu: planinarenje skakanje na trampolini, zumba.

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria

Ribe

Osim što su intuitivne, ribe su kreativne i osetljive. Kako je reč o vodenom znaku preporučuju se sledeće aktivnosti: plivanje, kundalini joga, vežbanje u vodi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.