Vladavina Škorpije je razdoblje usmereno na donošenje pažljivo promišljenih odluka, posebno kada je u pitanju emocionalno izražavanje. 

Vladavina Škorpije može stvoriti poteškoće po pitanju intimnosti. Budući da su neki znakovi po prirodi otvoreni, karakteristike tajanstvene i promišljene Škorpije biće u sukobu s njihovim urođenim osobinama. Zbog svega će toga novembar biti najgori mesec za ova tri horoskopska znaka:

Lav

Prolazak Sunca kroz vašu četvrtu kuću navešće vas da preispitate prirodu bliskih odnosa, a posebno s ukućanima i članovima porodice. Moraćete da razmislite o ulozi koju igrate u životima bližnjih i jeste li u njih uključeni previše ili nedovoljno. Ako vas strah od emocionalne ranjivosti sprečava da se povežete s drugima, planetarni uticaji u novembru podstiču vas da se suočite s tim osećajima.

znaci kojima će novembar biti težak mesec
Shutterstock 

Blizanci

Sunce će se kretati kroz vašu šestu kuću posla i zdravlja, podstičući vas da sagledate svoje svakodnevne rituale i navike. Ovo je područje vašeg života u kojem obično pokazujete mnogo kontrole, ali možda je vreme da napravite neke prilagodbe. Ako niste zadovoljni načinom na koji provodite dane, nemojte se bojati da razbijete rutinu. Neće biti lako, ali promena će vam pomoći da postanete produktivniji.

Strelac

Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje. Ako ste uočili sklonost štetnim obrascima ponašanja, razmislite na koji način to možete promeniti. Nemojte se bojati da napravite pauzu od društvenih mreža ili preskočite druženje s prijateljima. Morate se odmoriti u svakom smislu te reči. Kada počne vaša vladavina, osećaćete se mnogo bolje i bićete spremni za nove pobede i druženja.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.