Kako možemo proceniti nečiju privlačnost? U tome sigurno igraju ulogu lepota i spoljni utisak, ali to nije jedini kriterijum. Neke osobe možda i nisu toliko lepe prema standardnim kriterijumima, ali imaju nešto posebno, neki faktor X koji ih čini neodoljivima.

Donosimo spisak astroloških znakova koji su drugima najprivlačniji, bilo zbog atraktivnog izgleda, šarma, seksepila ili kombinacije navedenoga.

Vaga

Vage su neodoljive zbog svoje ljupkosti i lepote. Svi ih vole jer su ugodne oku i uvek pomno doterane, a njihov je veliki adut i šarmantna osobnost. Nisu svađalice i nisu nametljive, već veoma ljubazne pa ih je lako zavoleti. Ponekad ljudi mogu pogrešno protumačiti njihovu ljubaznost kao znak da su zainteresovane za nešto više od prijateljstva, no ljupke i pristojne Vage sa svima su takve – koketne i zaigrane.

Koji horoskopski znaci su najprivlačniji?
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije možda ne spadaju u najlepše znakove Zodijaka, ali uprkos tome veliki su zavodnici. Njihovi magnetizam i harizma obaraju s nogu pa su veoma poželjni za partnere. Kada nekoga odluče da zavedu, u tome će uspeti bez mnogo truda jer je teško ostati suzdržan na njihov seksepil. Nešto je neodoljivo u njihovom dubokom pogledu koji obećava nezaboravne strastvene trenutke.

Lav

Lavovi su privlačni jer odlično izgledaju, ali ljudima se sviđa i njihova šarmantna i galantna pojava. Velikodušni su, topli i srdačni pa se lako zavuku pod kožu. Svesni su utisku koji ostavljaju na druge, što im jača samopouzdanje. Ipak, tanka je granica između samouverenosti i arogancije pa trebaju paziti da ne preteraju s hvalisanjem jer im ono umanjuje privlačnost.

Bik

Bikovi oduševljavaju lepotom, atraktivnom figurom i dobrim modnim stilom, ali to nije njihov jedini adut. Veoma su senzualni i znaju uživati u svakom aspektu života, što ih čini neodoljivima. Iako su šarmantni, ljubazni i koketni, nije ih lako zavesti jer se ne otvaraju lako pred drugima. Treba im vremena da steknu poverenje u nekoga i puste ga u svoj život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!