Škorpija spada u vodene znake i važi za energetski najjači znak. Evo koje su njene osobine, kako se ponaša u ljubavi i na koji način voli.

Škorpija je jedan od energetski najjačih znakova zodijaka. Duboko u njoj leži moćna sila, ali nju okružuju rane iz prošlosti.

Zbog svega što je prošla u životu, i pouka koje je izvukla, ona razume tuđi bol bolje nego mnogi drugi znakovi. Ali uprkos poteškoćama sa kojima se nosi, Škorpija će uvek naći način da zakorači u svetlost i počne iznova, kao što zmija zbaci kožu i ponovo se „rodi“. To ima simbolične veze sa promenama, piše Sensa.rs.

Kreće sezona Škorpiona.
Shutterstock 

Škorpija ima sposobnost da uspe u svemu jer ima snagu volje, strpljenja, istrajnosti i pronicljivosti. Bez obzira na situaciju, Škorpija će uvek naći način da stane na noge. Sadrži nenadmašnu snagu. Kao predstavnik vodenog znaka, zajedno sa Ribama i Rakom, Škorpija je povezana sa senzualnom stranom života. Brižna je, saoseća, ali je i sklona patnji i usamljenosti. Međutim, za razliku od Riba i Raka, jača je i otpornija u ekstremnim situacijama.

Škorpija ide tamo gde drugi jednostavno ne mogu da stignu. Oseća ljude i zna „čak i ono što pokušavaju da sakriju, tako da skrivanje tajne od Škorpije ne funkcioniše. Isto tako, kada joj se neko dopada kao osoba, prihvata je u celosti, sa svim vrlinama ali i manama jer su i one sastavni deo ljudske prirode.

Kreće sezona škorpija.
Wanted! 

Škorpija će uvek pronaći način da sačuva svoje tajne, ali kada vas jednom odabere, vi nećete imati svoje. Kada su u pitanju veze, odnos sa Škorpijom će zauvek promeniti način na koji razmišljate o sebi i pomoći će vam da dublje sagledate stvari.

Škorpija može biti ljubomorna, pomalo posesivna i željna kontrole, možda pomalo distancirana zbog svega što zna i oseća, ali je isto tako emotivno vezana, teži bliskosti i odana partneru. Kada voli, voli do kraja!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.