Čuveni ruski astrolog Pavel Globa upozorava kako će tri horoskopska znaka naići na brojne izazove do kraja 2022. godine.

Dobra vest je da će ih sve to ojačati i naučiti važnim životnim lekcijama!

Strelac

Obratite pažnju na svoj privatan život, porodicu i razvoj karijere. Pre nego što uložite novac u neki posao, dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu. Neka ovo bude period u kom ćete sebi biti na prvom mjestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije.

3 znaka bankrotirati do kraja 2022
Shutterstock 

Rak

Tokom nadolazećeg perioda biće momenata kada ćete poželeti da iskočite iz vlastite kože. Biće puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi.

Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite. Ne bi bilo loše da počnete da praktikujete meditaciju, tako ćete lakše svladati sve nevolje i turbulentne periode.

Usprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mentalno puno jači.

Jarac

Baš kao ni Strelcima – ni vama ovaj period neće biti preterano dobar kada je reč o finansijama.

Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca, prenosi Atma. Međutim, imate priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam doneti profit. No, vodite računa i ne donosite odluke naglo. Dobro promatrajte šta se oko vas događa; dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namenila, kaže ovaj ruski astrolog.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

3 znaka bankrotirati do kraja 2022
Mondo/Uroš Arsić 

izvor: blic zena