Spremite se za više nego turbulentan period. Mars je ušao u Blizance 20. avgusta i ostaće u ovom znaku sve do 25. marta 2023. godine, što je neobično dug period, ako se uzme u obzir da planete obično ostaju u jednom znaku oko dva meseca.

Mars je planeta akcije i označava energiju, motivaciju i takmičarski duh. Kada je u Blizancima, naši interesi se raspršuju. Želimo da sve opcije budu otvorene i da istražimo što je moguće više mogućnosti. 

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobićete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Mars je ušao u Blizance 20. avgusta i ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubeđivanja.
Shutterstock 

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precenimo sebe.

Retrogradni Merkur počinje 22. decembra
Shutterstock 

Takođe, sa negativne strane, Mars u Blizancima ukazuje na neodlučnost, površnost i brz gubitak interesovanja. Tokom njegovog retrogradnog kretanja od 3. oktobra 2022. do 12. januara 2023, povećana je mogućnost zastoja, kašnjenja, ogovaranja, svađa i prekida komunikacije. Njegovo dugo putovanje donosi stresne događaje Blizancima, Devici, Strelcu i Ribama, ali će ovi znaci biti srećni:

Vaga

Mnogo toga će se promeniti na bolje, čak i ako se na prvi pogled ne čini tako. Radićete na sebi i ulagati u svoje obrazovanje, a ovo će se pokazati kao odličan način da se približite ostvarenju svojih ciljeva. Pred vama je period akcije, avanture i novih saznanja, a verovatno ćete češće putovati.

Vodolija

Mars će probuditi vašu neobuzdanu i divlju energiju i podstaći vas da promenite ono što vas čini nesrećnim. Bićete spontaniji nego inače i neopterećeni mišljenjem okoline, što će biti recept za postizanje zadovoljstva. Najveća sreća očekuje vas na polju ljubavi i seksa, gde vam neće nedostajati uzbuđenja.

U ovom periodu vodolijama će sve ići od ruke.
Shutterstock 

Ovan

Po mnogo čemu, pred vama je uzbudljiv period. Često ćete izlaziti, putovati i sklapati poznanstva koja će vam postati važna. Lako ćete učiti i sticati nove veštine, a mnogi će otkriti neki skriveni talenat od kojeg bi mogli da počnu sjajno da zarađuju.

Lav

Očekuje vas sreća na polju posla i društvenog života. U vaš život će ući novi ljudi, od kojih će neki postati pravi prijatelji koji će vam svojim uticajem obogatiti život.

Podrška okoline olakšaće vam poslovnu situaciju, ali i pomoći u rešavanju intimnih nedoumica. Rađenje ljubavi iz prijateljstva je moguće.

lavovi mogu da uđu u novu vezu iz prijateljstva.
Freepik/gpointstudio 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Index.hr