Kraj astrološke vladavine Lava obiležiće promene i turbulencije na mnogim poljima, a tri horoskopska znaka posebno će osetiti ove ‘potrese’.

Sezona vladavine horoskopskog znaka Lava, najvećeg egocentrika Zodijaka, traje još samo tri dana, nakon čega dolazimo do godišnje vladavine racionalne, požrtvovane Device.

Zbog toga ove poslednje lavovske trzaje treba iskoristiti do maksimuma, jer nam daju vetar u leđa da se upustimo u nove situacije i avanture.

I dok će svi znakovi Zodijaka osećati snažno lavovsko delovanje i energiju, tri će se posebno naći na udaru te bi im se u sledećih nekoliko dana mogle na privatnom planu dogoditi mnoge značajne promene, koje možda nisu očekivali.

Vodolija

Prvi znak na listi horoskopskih znakova koje krajem avgusta očekuju velike promene je Vodolija. Naime, Vodolije su veliki romantici, kreativci i sanjari, a njihova osetljiva duša ovog avgusta će biti jako ranjiva. Biće empatični i spremni pomoći svakome, a imaće i poriv za humanitarnim delima.

Zbog toga bi ih moglo povrediti ukoliko im bližnji ne odluče pomoći u njihovim nastojanjima da stvore bolji svet. U slučaju da izostane podrška okoline, vodolije bi mogli zaratiti sa članovima porodice ili partnerima zbog nerazumevanja njihovih plemenitih i snažnih osećanja.

Tri znaka koja će do kraja avgusta imati probleme
Shutterstock 


Bik

Zemljani znak Bik je istovremeno racionalan, ali i jako sklon hedonizmu. Bik je horoskopski znak kojim vlada Venera, planeta romantike i uživanja, pa će se Bikovi krajem avgusta želeti da udovolje svojim željama, ali i željama svojih bližnjih. Užitak će im biti na prvom mestu, pa će tražiti svaku priliku kako bi obogatili svoj život novim poznanstvima ili stvarima koje će im pružiti radost i veselje.

Biće spremni za promene, a moglo bi im se dogoditi da iznenada saznaju da čekaju dete ili da impulsivno odluče udomiti kućnog ljubimca. Doživeće značajne promene, ali će biti spremni dočekati ih oberučke i s pozitivnim stavom.

Jarac

Jarčevi su prema mnogim astrološkim tumačenjima najprizemljeniji znak Zodijaka. Racionalni, praktični i uvek orijentisani na materijalne vrednosti u životu, oni će krajem avgusta doživeti velike emotivne promene – što bi ih kompletno moglo izbaciti iz takta.

Naime, Jarčevima se ništa neće menjati na poslovnom planu, jer je na tom području nemoguće da im se dogodi nešto nepredvidivo, ali će ih zato potencijalno iznenada bocnuti Amorova strelica – te postoji mogućnost strastvene afere.

Kraj sezone vladavine Lava daće im vetar u leđa i naglasiti samopouzdanje, pa će se osećati nepobedivo. Flertovaće, zavoditi i biti slobodniji nego ikada ranije, a to bi se itekako moglo odraziti na njihov seksualni i ljubavni život, piše story.hr.

Tri znaka koja će do kraja avgusta imati probleme
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.