Kako će vam zvezde biti naklonjene tokom avgusta, saznajte u nastavku...

Ovan

Razmislite dva puta pre nego što uđete u raspravu, nemojte biti negativni i ponavljati stare obrasce ponašanja. Očekuju vas napeti trenuci sa partnerom pred kraj avgusta, budite strpljivi i ne donosite ishitrene odluke. Slobodni će posebno uživati u prvoj polovini meseca, imate priliku da upoznate zanimljive ljude iz inostranstva.

Potrudite se da ostavite dobar utisak na važnim sastancima koji će se zakazivati u drugoj polovini meseca, nemojte biti nemarni. Organizujte se na vreme i ako vam je lakše stavite sve obaveze na papir. Prva polovina meseca prolazi mirno, nema većih poslovnih izazova za Ovnove. Ukoliko želite da promenite posao, krajem meseca pružiće vam se zanimljiva prilika.

Zdravstveno stanje je dobro, ostanite fizički aktivni.

Bik

Slobodni pripadnici rado koktetiraju sa svojom okolinom, što im može doneti novo zanimljivo poznanastvo. Pratite svoju intuiciju, ona vas nikada neće prevariti. Zauzete Bikove očekuje miran period, uživaćete u zajedničkim trenucima. Partner će želeti da se pokrene i putuje, imaće more predloga za zajednička druženja i bićete stalno u pokretu. Zabavite se!

Jul vam je doneo nove poslovne prilike, Bikovi koji su promenili posao sada moraju da se dokažu. Utvrdite svoje mesto u komapniji, pokažite svoje sposobnosti i budite hrabri i odvažni. Nije vreme za prepuštanje poslovnih prilika svojoj okolini, borite se za sebe! Očekuje vas finansijski dobitak iz inostranstva na samom kraju meseca, možda je reč o poklonu.

Odmarajte kada ste u mogućnosti, omogućite sebi kvalitetan san.

Blizanci

Izgledate odvažno, kao da vam je čitav svet pod nogama a zapravo tokom avgusta želite da se skrasite i započnete ozbiljnu vezu. Savet zvezda je da još malo sačekate, trenutno nije najbolje aspektovan Mars pa vam može doneti burnu vezu i razočarenje. Uživajte u svojoj slobodi. Za slobodne avgust ne donosi ništa nova, pred vama je melanholičan period iskoristite ga za odmor i posvetite vreme zajedničkim hobijima. Prijaće vam i zajednička druženja i boravak u prirodi sa partnerom.

Trenutno zvezde nisu na vašoj strani, vi zaista na svim životnim poljima osećate uticaj Neptuna i Marsa tokom avgusta. Nije najbolje vreme za promenu posla, pokušajte da održite trenutnu poslovnu situaciju što duže. Fokusirajte se na sebe, svoje potrebe i hobije. Ukoliko planirate da stičete nova znanja i veštine poslednja nedelja avgusta je povoljna, pokrenite se i napravite plan koji će vam do kraja 2022. godine doneti finansijsku stabilnost.

Prijaće vam fizička aktivnost, pomoćiće vam da razbistrite misli i ostanete pozitivni.

Rak

Slobodni imaju priliku da ušu u vezu koja će biti izrazito romantična u kojoj će uživati iz dana u dan. Pratite svoje srce! Pred zauzetima je mesec u kom će praviti planove za budućnost sa partnerom, dosta ćete maštati o kupovini nekretnine, proširenju porodice, venčanju ako ste u vezi. Sprovedite barem jedan plan u delo, postavite jasne korake koji će vas odvesti do cilja. Ostvarujući ovako krupan plan ojačaćete svoju vezu.

Možete na samom početku meseca napraviti greške koje vam nadređeni neće oprostiti. Ova kriza će se odraziti na vašu materijalnu stabilnost, zato ostanite fokusirani na posao i dobro isplanirajte svoje aktivnosti. Želite da usporite, ali trenutno nije moguće jer se pred vama novi poslovni prioriteti. Povoljan je period za učenje stranih jezika i generalno putovanja u inostranstvo, iskoristite ovaj mesec da upoznate drudge kulture i susretnete se sa novim poslovnim prilikama.

Nemojte se prejedati.

Lav

Prva polovina avgusta donosi vam entuzijazam i unosi pozitivnu energiju u vašu vezu, promenićete poglede na probleme. Tačnije, promenićete svoje ponašanje i mnogo bolje razumeti partnera i neke njegove odluke. Očekuju vas lepi zajednički trenuci tokom celog meseca. Za slobodne Lavove nema većih promena sve do sredine avgusta, u drugoj polovini meseca može vam se javiti bivši partner. Razmislite dva puta pre nego što prihvatite da se vidite sa osobom iz prošlosti!

Isplanirali ste vreme za odmor, za druženje i za rad tako da ćete tokom avgusta biti produktivni na svim životnim poljima. Očekuje vas finansijski dobitak u prvoj nedelji meseca, od kog možete isplanirati putovanje. Aspekti su dobri za razvijanje privatnog biznisa, pogotovo ako radite od kuće. Zaista je avgust mesec novih šansi koji će vam omogućiti stabilnu finansijsku situaciju.

Posvetite više vremena svom telu, ojačajte imunitet i naspavajte se.

mesečni horoskop za avgust
Shutterstock 

Devica

Vreme je da se povučete i ne pravite ishitrene odluke zbog kojih se krajem meseca možete pokajati. Pokušajte da smirite strasti i burne reakcije, radije se fokusirajte na svakodnevnicu sa partnerom i učinite je romantičnom i opuštenom. Videćete da napetost stvaraju astrološki aspekti i da čitava situacija nema toliko veze sa vašim partnerom i da ste većinu stvari ste samo pogrešno percipirali. Slobone ne očekuju veće promene na polju ljubavi, fokusirani ste na posao i lični razvoj i napredak.

Avgust je mesec novih poslovnih prilika, imaćete krucijalne odluke pred sobom. Oslonite se na intuiciju, ona će vam pomoći da prepoznate najbolju priliku za sebe i omogućiti vam prosperitet u narednim mesecima. Ukoliko se premišljate avgust jeste pravo vreme za polaganje vozačkog ispita, osvajanje novih diploma odnosno verifikaciju svog znanja. Sve kurseve i ispite čije polaganje dugo odlažete pripremite u toku avgusta ili barem počnite da pripremate.

Zdravstveno stanje je dobro, nema većih promena.

Vaga

Neptun je aktivan u vašoj kući partnerstva pa ćete tokom avgusta unositi pozitivne promene u vezu. Počećete više da brinete o sebi, bićete društveno aktivni i unositi pozitivnu energiju u odnos sa partnerom. Ovakve promene izazvaće dozu ljubomore u vašem partneru. Slobodne očekuju koketni pogledi gde god da se pojave, uživaćete u pažnji usmerenoj prema vama. Ipak, nije najbolje vreme za ulazak u ozbiljnu vezu.

Možda planirate da menjate posao, Mars je dobro aspektovan i doneće vam nove poslovne prilike. Međutim, nemojte ih prihvatiti na prvu loptu najpre dobro razmislite o opcijama koje su pred vama. Mislite isključivo na sebe i na materijalnu korist koju ćete ostvariti. Nemojte dozvoliti da neka vama bliska osoba izmanipuliše vama. Finansijsko stanje je stabilno, nema većih promena na ovom polju.

Emotivni ste, osetljiviji nego inače.
Pokušajte da se opustite i odmorite koliko god možete!

Škorpija

Vi ste tokom avgusta u dilemi da li ostati u vezi ili prekinuti odnos sa partnerom. Nemojte ulaziti u neobavezne veze sa strane, tajne veze nikada nikome ništa dobro nisu donele. Već krajem meseca možete se pokajati zbog svojih odluka. Slobodne očekuje neobavezan flert, ne razmišljate o stabilnoj vezi i privlače vas takozvane letnje ljubavi. Uživajte u svojoj slobodi ali pazite da ne povredite svojom nemarnošću nečije srce.

Avgust je mesec stagnacije na poslovnom planu, usmereni ste na privatan život i on vas odnosi najviše energije. Možete da se pokrenete i ostvarite nove poslovne uspehe, ali ne želite. Vi prosto želite da odmarate i takvu energiju vam šalju astrološki aspekti. Ponavljamo, nemojte biti nemarni jer vas nemarnost i sebičnost može koštati na kraju avgusta ličnog mira. Nemojte ishitreno trošiti novac na uživanje!

Osetljiv vam je želudac, neće vam prijati začinjena hrana.

Strelac

Trenutno vam nije ljubav u fokusu, ali se osećate usamljeno. Pokušajte da obnovite stare kontakte i povežete se sa prijateljima koje dugo niste videli. Druženja će uneti pozitivnu energiju u vaš život. Zauzete Strelčeve očekuju pozitivna ljubavna dešavanja, neće biti burnih promena i uživaćete u svakodnevnici koja je obojena romantičnim trenucima u dvoje. Može li bolje od toga?!

Mesec pred Strelčevima nije aktivan koliko ste navikli, donosi vam mirnu energiju kao stvorenu za odmor i za putovanje. Pokušajte da uživate u njoj, nemojte dozvoliti da vas budućnost opterećuje. Može se desiti na smišljate scenarije koji se neće dogoditi ili je šansa veoma mala da se dogode a činiće vas nervoznim. Iskoristite avgust najbolje moguće za sebe i svoje voljene, odmorite i napunite baterije za nove poslovne poduhvate.

Osećate umor, mogući su kožnim problemi usled velike količine stresa koju trpite u sebi.

Jarac

Pred Jarčevima je užurbani mesec, trudićete se da ispunite želje svojih prijatelja, rođaka i tek krajem meseca pronaćićete malo vremena za sebe. Razmislite da li je vredno žrtvovati su svoju energiju zarad drugih, pokušajte da nađete vremena za sebe. Dok slobodni brinu o dragim ljudima i uče koliko je važno postavljati granice, zauzeti uživaju u zajedničkom vremenu sa partnerom. Za vas nema većih promena na polju ljubavi.

Novac možete sredinom meseca pozajmiti rođaku ili prijatelju, koji će odlagati maksimalno vraćanje istog. Dobro se isplanirajte kako ne bi upali u finansijsku krizu. Nisu najbolji aspekti za menjanje posla. Poslovna situacija može biti napeta u prvoj nedelji avgusta, ali kako mesec prolazi tako ćete se osećati bolje i sigurnije u sebe i svoje poslovne poduhvate.

Čuvajte svoju kožu od jakog sunca.

Vodolija

Miran mesec je pred Vodolijama usmerićete pažnju na sebe, raditi na sebi i napredovati iz dana u dan. To će znatno uticati na vaše samopouzdanje, pa ćete imati nekoliko obožavalaca. Slobodni neće ući u vezu tokom avgusta. Vodolije u vezi i braku očekuju radosni trenuci pored voljene osobi, uživajte u letu. Zvezde su ovog puta na vašoj strani i zaista možete da se opustite.

Niste fokusirani previše na poslovne aktivnosti, nema velikih projekata u toku avgusta za vas. Što je na neki način i dobro, malo ćete odmoriti i fokusirati se na sebe i svoje voljene. Nemojte prevideti važne poslovne zadatke i probiti rokove, sve ostalo će vam nadređeni oprostiti. Finansijska situacija je dobra, uspećete lepo da raspodelite novac i upravljate njime tokom avgusta.

Zdravstveno stanje je stabilno.

Ribe

Pred Riba je užurbana prva polovina meseca, trudićete se da završite sa poslovnim obavezama kako bi pred kraj meseca uživali sa partnerom. Ukoliko je moguće isplanirajte odmor u drugoj polovini avgusta, prijaće vam. Slobodne Ribe nisu fokusirane na ljubav, što će vašoj okolini biti čudno. Želite da se posvetite sebi i na neki način vam prija samoća.

Avgust će vas podstaći na pokret, istraživaćete različite poslovne pounde. Možete promeniti posao ili dobiti poziv da putujete i radite u inostranstvu. Nemojte donositi ishitrene odluke, najpre dobro razmislite o svemu. Finansijska situacija je zadovoljavajuća, očekuje vas veći finansijski dobitak u vidu poklona od drage osobe u drugoj polovini meseca. Uživajte u iznenađenju!

Nema većih promena na zdravstvenom polju!

horoskop za avgust 2022
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: mogujatosama.rs