Tri horoskopska znaka mogu da očekuju nezaboravan avgust., tvrde astrolozi. Neko će se ponovo sresti sa starom ljubavi, a neko će završiti u ljubavnom trouglu. U svakom slučaju, njima će leto biti veoma uzbudljivo.

Otkrijte u nastavku da li je vaš znak među njima...

Ovan

Ovog leta, vi ste zvezda! Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i doneće vam samopouzdanje. A kada se osećate samopouzdano, takođe se osećate kao da ste u dodiru sa vašim pravim ja. A kada se to dešava, privlačite ljubavnike. To naravno može da vam donese i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi.

Ovog leta mnogi muškarci će biti zainteresovani za vas, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da se nađete u ljubavnom trouglu.

3 znaka imaće sreće u ljubavi u avgustu
Shutterstock 

Lav

Lavovi će moći da biraju ovog leta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika. Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi!

Prosto ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će vas saletati. Jupiter će doneti toliko lepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo da dovede do poznanstva sa nekim u koga *nikada* ne biste očekivali da se zaljubite.

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život.

S obzirom na to da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrejani” za tu osobu. Ne zaboravite da vam je sada data prilika da manifestujete vezu kakvu ste oduvek želeli. Privlačite ljude kao magnet i potrebno je samo da to osvestite. Svako na koga pomislite biće vaš.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: najzena.rs