Dok se Sunce priprema da pređe u svoj matični znak Lava 22. jula, neki znakovi jedva čekaju da zakorače u središte pažnje, a oni drugi će biti skloniji povlačenju i razmišljanju. Upravo zbog toga će mesec jul biti najgori za one horoskopske znakove koji se okreću prema sebi.

Bik, Devica i Jarac mogu očekivati ''hladan'' ostatak jula

Za ove zemljane znakove, Lav ima energiju koja nije baš u skladu s njihovim prirodnim karakteristikama. Zemljani znakovi su tiši i suzdržaniji za razliku od nadolazeće sezone Lava. Dobra stvar u ovome svemu je ta što bik, devica i jarac ovaj mesec mogu iskoristiti za punjenje baterija i odmaranje.

Bik

Vreme je da pogledate svoje temelje, a dok Sunce prelazi u vašu četvrtu kuću 22. jula ispitajte se daje li vam vaš trenutni porodični život potrebnu energiju. Kao zemljani znak zodijaka koji je fokusiran na zadovoljstvo, važno je da se u svom privatnom životu osećate kreativno, samouvereno i ponosno. Preispitajte se - kako možete stvoriti okruženje koje ćete s oduševljenjem zvati domom?

3 znaka kojima će jul biti najgori mesec
Shutterstock 

Devica

Dok Sunce prelazi u vašu 12. kuću mentalnog zdravlja i usamljenosti 22. jula, bićete skloni  da povučete svoju energiju nakon društvene sezone Raka. Sada je vreme da se odmorite i napunite baterije pre vaše sezone. Važno je da se posvetite sebi, samorefleksiji te da proslavite vaše pobede. Hoćete li se više odmarati ili jednostavno više vremena provoditi sami, izbor je na vama.

Jarac

22. jula Sunce će se pomeriti u vašu osmu kuću granica i zajedničkih resursa. Vaše veze sada se produbljuju te iskoristite ovaj trenutak za postavljanje zdravih granica. Volite da pomažete drugima, ali važno je da se osećate priznato i cenjeno za sve što radite. Sada je idealno vreme da izrazite svoje mišljenje ako se ne osećate viđeno - pogotovo jer previše radite da biste bili zanemareni.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.