U životu je važno imati sposobnost snalaženja u svim mogućim situacijama, imati "uličnu inteligenciju" koja nam pomaže da preživimo. Međutim, neki horoskopski znakovi lošiji su u tome od drugih, naivni su te ih je najlakše prevariti. Retko kada nauče lekciju kada jednom naivno poveruju nekome ko želi samo da ih iskoristi.

Vodolija

Vodolije je lako prevariti i oni će poverovati u gotovo sve, a da ne provere govori li druga osoba istinu. Lako ih je iskoristiti i slomiti im srce.

Škorpija

Ovaj znak iznenađujuće je loš u umnim igricama. Lako ih je prevariti jer, iako ne veruju ljudima, oni kojima veruju od njih će napraviti najveću budalu. To ih tera da zažale zbog svojih odluka i dodatno preispituju nečije poverenje.

4 naivna horoskopska znaka
Freepik/drobotdean 

Rak

Lako ih zavaraju prijatelji, ali i neprijatelji. Rakovi su jako osetljivi i imaju otvoreno srce. Uvek svet gledaju kroz ružičaste naočare.

Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su neverovatni partneri u ljubavnim i prijateljskim odnosima pa ih se zbog toga često uzima zdravo za gotovo. Svima daju beskrajno mnogo šansi i to je jedan od glavnih razloga zbog čega se osećaju prevareno.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.