Sigurno ste nekad u životu čuli izjave poput: "On je Blizanac u horoskopu, zato i nismo uspeli." Naime, postoje određeni horoskopski znakovi koji međusobno nisu kompatibilni i zbog toga se suočavaju s problemima u vezi.

Ovi znakovi imaju potpuno različite karaktere i trebali bi dvaput razmisliti pre nego što započnu ljubavnu vezu.

Ovan i Riba

Ovan je energičan, odlučan i iskren u svakom trenutku te mu zbog toga najbolje pristaje uloga vođe. S druge strane, Riba je emotivna i sve prima k srcu. Teži savršenoj ljubavi i zbog toga je Ovan smatra zahtevnom.

Lav i Bik

To su dva najtvrdoglavija horoskopska znaka. Nemoguće je da se usuglase. Lav po prirodi uvek želi biti u centru pažnje, dok Bik ima sporiji i opušteniji tempo života. Jedina zajednička stvar im je naklonost prema materijalnim stvarima, ali ni to nije dovoljno da im veza uspe.

Znaci koji se ne slažu u vezi
anthony-tran-unsplash.jpg 

Blizanac i Škorpija

Blizanac je jako komunikativan horoskopski znak i konstantno je u potrazi za novim prijateljima te ne okleva da pokaže sve što oseća. Međutim, Škorpija je ljubomorna i manipulativna, što dovodi do kraha veze.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.