Poverenje je jedna od glavnih stavki zdrave, kvalitetne ljubavne veze. Bez poverenja svaka veza će se raspasti. Problemi s poverenjem lako mogu podstaknuti osećaje ljubomore, nesigurnosti i izdaje i učiniti da obe osobe u vezi pate.

Nesigurnost u vezi može dovesti do špijuniranja ljubavnih partnera, svađa i beskrajne frustracije. Ova četiri horoskopska znaka su najviše nesigurna u ljubavnoj vezi i vole da špijuniraju svoje partnere...

Rak

Rak je jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova pa nije ni čudo da se nalazi na ovoj listi. Rakovi veruju u pojam duboke ljubavi i sa sobom nose veliku emocionalnu nesigurnost zbog koje strahuju od raskida. Čak i najmanja promena u ponašanju njihovog partnera može ih dovesti do toga da postanu pravi špijuni.

Lav

Kad ih neko privlači, Lavovi su vrlo introvertirani i osećajni. U vezi razmišljaju srcem, a ne umom. U svojoj glavi mogu zamisliti mnoštvo potpuno insceniranih situacija, a jedan signal im je dovoljan da krenu prisluškivati partnerove razgovore i proveravati čak i najmanji detalj.

Znakovi koji vole da špijuniraju partnere
Shutterstock 

Ovan

Budući da je vrlo radoznao i impulsivan, Ovan može sve reći u lice. Ovnovi ne veruju svom partneru čak ni ako su u dugoj vezi. Poznati su po stvaranju lažnih scenarija u glavi i skeniraju svaku reč koju im partner kaže. Ako im je i najmanji detalj kod partnera sumnjiv, njihova radoznalost će ih naterati da ga prouče.

Vaga

Vage su veomo nesigurne prirode. Koliko god ih partner uveravao u ljubav i dokazivao im poverenje, one su stalno na rubu nesigurnosti. Iskrene su i to očekuju od svog partnera, a dok ga špijuniraju, vrlo su oprezne jer se ne vole izvinjavati partneru ako slede pogrešne instinkte.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: index.hr