Tajanstvenost je jedna od onih karakteristika koje su istovremeno uzbudljive i pomalo strašne. Nešto je toliko privlačno u mističnosti kojom zrače pojedine osobe, a u zodijačkom krugu postoje određeni horoskopski znakovi koji poseduju ovu osobinu.

Ovo su neki od najtajanstvenijih znakova zodijaka, otkrivaju astrolozi za portal Best Life Online.

Škorpija

Ako bismo morali vezati tajanstvenost uz jedan horoskopski znak, Škorpije bi definitivno zauzele prvo mesto. Koji je razlog njihove misterioznosti? Tajna leži u njihovoj vladajućoj planeti.

Pluton simbolizuje tajnovitost i skrivene istine. Upravo zbog toga, Škorpije obožavaju da otkrivaju skrivene motive drugih bez da otkrivaju svoje karte. Oni nikada neće pokazati svoje želje i ambicije. 

Vodolija

Astrolozi ih nazivaju vizionarima i inovatorima zodijaka, a dobri su i u još nečemu – skrivanju tajni. S njima nikada ne znate na čemu ste i koji će biti njihov sledeći potez. Ljudi vole da im se poveravaju, a oni su u stanju okrenu dobijene informacije u svoju korist. Vrlo često menjaju mišljenje, stoga je nemoguće znati šta se zaista odvija u njihovim glavama.

četiri znaka zodijaka važe za najtajanstvenije
Shutterstock 

Ribe

Ojećajne i maštovite Ribe izrazito su intuitivne naravi i upravo zbog toga okolina ih često doživljava kao tajanstvene osobe. Veliki su empati i često će pobrkati svoje osećaje s tuđima. Kad se ponašaju tajnovito, morate znati da nemaju tu nameru. Vrlo su kompleksne osobe sklone bizarnim hobijima i sanjarenju, što ih čini jednim od najtajanstvenijih znakova zodijaka.

Jarac

Marljivi i direktni Jarčevi često ostavljaju dojam mističnosti iako to gotovo nikad nije njihova namjera. Iako su praktični i vrlo direktni, drugi pretpostavljaju da čuvaju neku duboku tajnu u sebi pošto ne vole pokazivati emocije. Ali, s druge strane, uvek misle ono što kažu i obrnuto.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.