Ako ste jedan od onih kojima je veoma teško da napreduju nakon završetka veze, možda treba okriviti astrologiju.

Možda to ne shvatamo, ali često način na koji se nosimo sa razdvajanjem ima veze sa našim horoskopskim znakom.Ako pripadate sledećim horoskopskim znacima, raskidi vas više pogađaju i teško prekidate vezu.

Takođe, ako je vaš bivši sa kojim ste nedavno raskinuli na našoj listi, verujte da mu nije lako! Proverite u našoj galeriji kojim znacima Zodijaka raskid veoma teško pada i potrebno im je mnogo vremena da prebole!

1. Rak

Sa Mesecom kao vladarem, emotivnom Raku je teško da ostavi prošlost iza sebe. Ulaže u ljude i ne može lako da prihvati da nešto više ne funkcioniše. Takođe se oseća potpunim kada ima partnera, da brine o njemu. Zbog svoje osetljive prirode moraće da pronađe različite načine da upravlja emocijama koje prate razdvajanje, o čemu će biti veoma teško odlučiti. Ako se, međutim, izgubi poštovanje, ljubav i naklonost, on će svoje srce okameniti i reći „mi se rastajemo“.

rakovi teško podnose raskid
anthony-tran-unsplash.jpg 

2. Devica

Imati vezu sa Devicom znači da je dobro razmislila o svim mogućnostima, da je odmerila sve za i protiv i da vezu započinje na čvrstim osnovama. Zato će im biti veoma teško prihvatiti činjenicu da se ovoj vezi bliži kraj. Devicima je veoma teško da prihvate konačan kraj, pošto ne želi da se vraćaju na proces pronalaženja partnera (dosadno joj je da ponovo prolazi kroz iste stvari), a ne prihvata da je njen izbor pogrešan.

3. Riba

Osetljive, emotivne i ljubazne Ribe ne mogu da se razdvoje, čak i ako znaju da veza ne vodi nikuda. Sanjari i sa velikom maštom žive u svom svetu i veoma teško prihvataju stvarnost. Odbijaju da se suoče sa činjenicama, kao što odbijaju da prekinu vezu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: zenski magazin