Jun 2022. godine sa sobom nosi brojne povoljne finansijske i karijerne prilike, zahvaljujući povoljnom položaju planeta. Ove povoljne prilike posebno će uticati na nekoliko znakova Zodijaka.

Astrolozi izdvajaju četiri znaka Zodijaka koja će tokom juna imati sreće sa finansijama...

Bik

Bikovima će se tokom čitavog mesca pružati prilike da pokažu ko je glavni. Sve nevolje koje su ih zadesile u maju ostaviće iza sebe i silovito krenuti napred.

Zahvaljujući svom urođenom šarmu, vrednom radu, ali i urođenoj inteligenciji i kreativnosti, Bikovima će se pružati izgledne šanse da se obogate. Sve je u njihovim rukama i ako vredno zapnu, doći će i rezultati.

4 znaka imaće sreće s novcem u junu 2022
Shutterstock 

Blizanci

Poslednji dani proleća i prvi dani leta biće idealana period za Blizance, s obzirom da će Sunce uglavnom biti u njihovom znaku. Glavni asistent biće im Merkur, koji će se 3. juna osloboditi svog retrogradnog hoda, a 13. juna preći u znak Blizanaca.

Izgledne su prilike da će druga polovina juna biti njihov najuspešniji period ikada. Sreća će apsolutno biti na njihovoj strani i sve što je potrebno da bi je dosegnuli biće malo strpljenja i odricanja.

Devica

Kao što je slučaj sa Blizancima, i život Devica umnigome zavisi od Merkura. Njegova savršena pozicija omogućiće Devicama da postave ciljeve za budućnost, pronađu novi posao, motivaciju, mudrost i energiju za nova znanja.

Čak i ako ne ostvare materijalnu dobit kakvoj su se nadali, udariće čvrste i dobre temelje budućnosti. Sve što treba je da budu mudri, vredni i da se ne plaše nepoznatog.

Ribe

Tokom juna 2022. Ribe će otkriti sav svoj potencijal na polju novca i karijere. Biće veoma inspirativni i kretivni, što će im otvoriti mnoga vrata i doneti nove prilike za napredak.

Imaće šansu da zarade mnogo više nego što su do sada, ali moraju biti oprezne. Uzlet u junu biće vrtoglav, ali od ključne je važnosti da ne polete previsoko, već da ostanu pri zemlji i razmišljaju dugoročno. Iz svih navedenih razloga jun je savršeno vreme za pametne investicije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor:luftika