Što se tiče karakteristika, ličnosti i motivacije u ponašanju, astrologija može pomoći da se razjasni mnogo o našem karakteru.

Prema položaju planeta astrolozi mogu otkriti da li ste stidljivi, da li preuzimate inicijativu u vezi i da li ste dobri u flertovanju.

Ako volite često da flertujete i dobri ste u tome, možete pripadati jednom od sledećih znakova, koji su majstori u igri zavođenja.

1. BLIZANCI

Društveni leptir zodijaka je morao biti prvi na ovoj listi. Kao Blizanci, lako se prilagođavate situacijama i šarmirate svojim temperamentom. Duhoviti i društveni, nećete koketirati bez razlike sa svima, već ćete se fokusirati na osobu koja je privukla vaše interesovanje. Vaš poseban humor takođe igra ulogu u ovome. Koristite odgovarajuće trikove i poteze, birate svoju „žrtvu“ i očaravate...

2. VAGA

Zahvaljujući Veneri koja je vaša planeta, Vage vole flert i predigru. Poznati ste po svojoj potrebi za ravnotežom, ali i po sposobnosti da sve učinite romantičnim. Šarmantna i atraktivna, Vaga flertuje stalno i to rade na toliko prirodan način, tako da ponekad to ni ne shvataju.

3. RIBE

Lako pronalazite magiju u svemu, zbog čega drugi žele da budu pored vas i direktno utiču na vašu sposobnost flertovanja. Izgledate stidljivo, ali flertujete vrlo vešto. Kada se odlučite, vaše reči i postupci ne ostavljaju prostora drugom da se odupre.

5 znakova zodijaka važe za prave zavodnike i majstore flerta
Shutterstock 

4. LAV

Volite da je pažnja usmerena na vas. Intenzivno flertujete, usuđujete se i znate kako da naterate druge da obrate pažnju na vas. Velikodušni ste i znate kako da učinite da se druga osoba oseća prijatno s vama. Tražićete najoriginalniji napad i „napašćete“. Vaše šale i maniri magnetizovaće vaš "plen", dok će ga vaša inteligencija "zarobiti".

5. ŠKORPIJA

Kao i kod Blizanaca, prisustvo Škorpije na ovoj listi nije iznenađujuće. Flertujete intenzivno, na misteriozan i seksi način. Krećete sa puno samopouzdanja i želite da se dobro upoznate. Zadržaćete interes druge osobe svojim dubokim i zanimljivim pitanjima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.