Astrolozi tvrde da postoje pripadnici Zodijaka kojima ne polazi za rukom da prebole bivšu ljubav i rado joj se vraćaju.

Poznavaoci astroloških prilika kažu da četiri horoskopska znaka se najčašće vraćaju bivšim partnerima, a u nastavku otkrijte o kome je reč...

1. Bik

Bikovi su poznati kao lojalni i odani partneri, ali neretko, planeta koja vlada ovim znakom - Venera zavlada svim njihovim čulima i oni imaju potrebi za romantičnom pričom od koje će da naprave bajku.

Oni imaju ljude koji su im na neki način obeležili život, pa će tako i žena i muškarac Bik imati nekoga kome bar u mašti mogu da se vrate kada god požele. A ako im se kojim slučajem ukaže šansa u stvarnosti, rado će je iskoristiti, verujući da ća baš sa tom osobom biti do kraja života.

2. Rak

Romantični i osećajni Rakovi stalno čeznu za nečim što nemaju, pa su tako skloni da idealizuju bivše partnere i ubede sebe da postoji onaj s kojim im je bilo najbolje.

U momentima "slabosti" ili kada "zaškripi" u vezi u kojoj su u datom momentu, Rakovi "pokleknu" pred naletom nostalgije i okreću se bivšim ljubavima. Problem nastaje kada shvate da su odnos koji su nekada davno prekinuli idealizovali.

Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe se često vraćaju bivšim partnerima
Shutterstock 

3. Vaga

Vage uvek imaju onu "jednu posebnu ljubav" koja im je obeležila život i koja je drugačija od svega pre, ali i posle nje. To su uglavnom oni partneri s kojima nisu iz nekog razloga umeli da održe vezu, a s kojima su se rastali bez svađe i rasprave, jer oni ne vole nikakve vrste "tenzija", a posebno ne sa onima koji im znače.

Romantična Venera, boginja ljubavi i lepote, koja vlada njihovim znakom ne da im mira i oni uvek imaju tu ljubav za kojom čeznu i koja je samo za njih bila najlepša i najviše ih ispunjavala. Ma kako da se plaše promena i da ne žele da napuste "sigurnu luku", bar u mislima često će se vraćati toj osobi koju su odabrali da je za njih celog života najposebnija od svih.

4. Ribe

Nesigurne Ribe, kojima vlada planeta iluzije i obmane Neptun, sklone su da se samoobmanjuju da im je u nekim vezama koje su napustile bilo lepše i romantičnije nego u onoj u kojoj su trenutno.

Po prirodi su predstavnici ovog horoskopskog znaka oni koji smatraju da ljubav nije prava ako nije "začinjena" patnjom i nekim nostalgičnim sećanjem. Zato se neretko vraćaju bivšim ljubavima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.