Kada razmišljate u pravcu neverstva i celu priču povezujete sa horoskopskim znacima, bez svake sumnje jedan vam znak "bode oči". Pomislili biste da zbog svoje dualističke prirode Blizanci najčešće varaju, ali da li je zaista tako.

U stvarnosti čini se da svi znaci u Zodijaku daju svoj doprinos kategoriji varalica, ali da ipak neki prednjače u tome. Štaviše, danas vam otkrivamo koji su to znaci kojima varanje u toj meri ide od ruke, da će taj akt vrlo vešto sakriti od vas.

1. OVAN

Pod vladavinom Marsa, planete akcije, agresije i seksualnosti Ovan je znak koji ima izuzetno visok seksualni nagon. Takođe on vrlo lako razvija osećanje dosade u vezi. Osoba koja je u vezi sa Ovnom, mora uvek dovoljno golicati njegovu maštu kako to isto ne bi tražio sa strane. Ovan se lako zaljubljuje i još lakše gubi interesovanje.

Ako stekne utisak da ga trenutni partner dovoljno ne uzbuđuje Ovan će bez mnogo razmišljanja istražiti druge mogućnosti. Umesto da razmišlja o posledicama neverstva po svoju vezu, Ovan će uraditi ono što mu u trenutku prija i vrlo vešto sakriti dokaze.

2. VAGA

Kao znak kojim vlada Venera, Vaga je istinski romantik i neko ko je izuzetno uredsređen na veze. Vage vole sve što ima veze sa ljubavlju u svim oblicima i kombinacijama. Budući da je od svega Vagama najvažnija ravnoteža, ako vara to znači da pokušava da na "tas doda teg koji nedostaje" ne bi li uspostavila savršen balans.

To bi značilo da ako od partnera ne dobija ono što joj je potrebno Vaga će lako da skizne na staz neverstva. Baš iz razloga što ne žele da dovedu do prekida svoju trenutnu vezu, iako su počinile neverstvo, Vage vešto skrivaju svoj postupak.

3 znaka Zodijaka važe za najveće preljubnike
Shutterstock 

3. BLIZANCI

I naravno Blizanci. Nije narotičo iznenađenje da Blizanci spadaju u kategoriju varalica. Na kraju krajeva njih odlikuje dualnost, tako da uvek postoji i druga strana njihove ličnosti koje morate biti svesni. Blizanac je promenjiv znak, što znači da je uvek otvoren za nova iskustva. A činjenica da je vazdušni znak je najveći krivac za to što se Blizanci odlučuju za prevaru. Budući da imaju neprestanu potrebu za stimulacijom, Blizanci su oni kojima sve brzo dosadi u vezi. Kada ulazite u vezi sa ovim znakom nikad zapravo ne znate šta je sve u igri.

Oni imaju tendenciju da sve žele duplo više u odnosu na ono što već poseduju, bilo da je reč o materijalnim stvarima ili emotivnim vezama. To često zna da uključuje dvostruki život.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Bustle