Ljudski život se sastoji od malih radosti i tuga koje doživljavamo na životnom putovanju. Dok se neki hrabro suočavaju i sa optimizmom hvataju u koštac sa svojim nevoljama, drugi se guše u svojim osećanjima pre nego što krenu dalje.

Iako je prihvatanje svojih emocija uvek zdravija opcija, poznato je da neki horoskopski znaci idu predaleko.

Pogledajte u nastavku ko su kraljice drame među Zodijacima, koje često preuveličavaju svoje probleme kako bi dobili utehu i pažnju od voljenih.

Lav

Arogantna i egoistična žena Lav se ne stidi da bude ranjiva kada su u pitanju ljudi koji su joj najbliži. Dakle, pažljivo posmatrajte i uskoro ćete uočiti ovu nezavisnu ženu kako se, kada je neko omalovažava, pretvara u brbljivu kukavicu.

Bilo da je to svađa sa prijateljicom, svađa sa kolegom ili čak svađa sa njenom majkom, ona se će se ponašati kao kraljca drame dostojna Oskara.

Lavovi, Rkovi, Device i Ribe važe za kraljice drame
Shutterstock 

Rak

Ovi vodeni znaci postaju konkurentni kada pričaju o svojoj tragediji. Ako bi slušalac objasnio da su i oni doživeli sličnu situaciju, Rak bi obesmislio njihovu traumu kako bi izgledao kao da su oni najviše patili.

Rak je kraljica drame kad god im to odgovara, sve dok je njihov ljubavnik tu da ih uteši.

Devica

Iako je poznato da su ovi znaci metodični perfekcionisti, čini se da žude za savršenstvom čak i kada je drama u pitanju. Ako imate ljubavnika Devicu, možda ćete ih doživeti kao kraljice drame kada se najblaže prehlade ili se čak iseku na papir.

Obožavaju da im se podilazi, pa neretko koriste lažne suze da bi došle do željenog cilja.

Ribe

Ima onih koji pate u tišini, a ima i onih koji više vole da svoju nelagodu stave do znanja svakome ko želi da ih sluša. Ribe spadaju u ovu drugu kategoriju. Često se mogu čuti kako se žale na povrede koje su doživele, bilo da su to one stvarne ili plod njihove mašte.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.