Pojedini znaci Zodijaka tokom leta 2022. godine popraviće svoju finansijsku situaciju, ali ima i onih koji će se mučiti da finansijski prežive letnje mesece.

Oni kojima će se zvezde osmehnuti tokom leta 2022. neće samo ovaj period pregurati bezbrižno, već će akko pametno odigraju značajnu uvećati svoju životnu ušteđevinu. Otkrijte u nastavku da li ste među onima koji će ovog leta imati sreće s novcem...

Ovan

Ovnovi će na profesionalnom planu nizati uspehe, a svaki plan i započeti projekat završiće uspešno. Plodove njihovog vrednog rada počeće da ubiraju već na startu leta.

Uvećanje kućnog budžeta biće toliko da će moći čak i da se upuste u investiranje u nekretnine. Ipak, astrolozi savetuju da ne ulažu u pokretnu imovinu, kao što je to na primer automobil, jer to lako mogu ispasti bačene pare.

Ovnovi, Bikovi, Blizanci i Vodolije ovog leta će imati sreće s finasijama
Shutterstock 

Bik

Poslednji dani proleća i početak leta obradovaće Bikove neočekivanom, ali izuzetno velikom novčanom sumom. Pretpostavlja se da će Bikovi monetizovati neki svoj sporedni posao, ili će biti uspešni u igrama na sreću.

Oni pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su štedeli za crne dane mogu da se opuste, s obzrom da će ih leto 2022. novčano namiriti za dug period. Bikovima koji deo novca ulože u dobrotvorne svrhe vratiće se trostruko.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka na teži način su naučili da ne zajme novac svakome ko zatraži. Savet je da ubuduće široke ruke budu samo prema najbližim prijateljima i porodici.

Pametna ulaganja počeće da im se isplaćuju tokom letnjih meseci, a to vrlo lako može biti baš pozajmica bliskom prijatelju koji je započeo novi biznis. Ono što su uložili, barem duplo će im se vratiti. Polovinu tog novca savetuje se da ostave sa strane, jer krajem godine mogu upasti u novčane probleme, koji će ovim fondom biti svedeni na minimum.

Vodolija

Vodolije će uz pomoć prijatelja tokom letnjih meseci uspeti da staknu značajnu novčanu ušteđevinu. Vodolije su poznate po tome da uspešno rukovode finansijama i da se retko upuštaju u novčane izdatke, a da prethodno nisu dobro razmislile.

savet Vodolijama je da prihvate pomoć prijatelja i da pokrenu sopstveni biznis. Uloženo će im se vratiti mnogostruko i već krajem leta moći će da se raduju ozbiljnoj novčanoj svoti.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.