Retrogradni Saturn započinje retrogradno kretanje 5. juna i tako će biti sve do 23. oktobra.

Većina znakova Zodijaka tokom ovog perioda imaće profesionalne i finansijske probleme, jer kada planeta rada, marljivosti, strpljenja i posvećenosti krene unazad, sve njene glavne karakteristike osetno slabe.

Savet astrologa je da tokom ovog perioda ne budete previše smokritični prema sebi, već da iz svojih pogrešaka marljivo učite.

Međutim, tokom ovog generalno neslavnog perioda tri Zodijaka doživeće veliki uspeh, a pobede će nizati tokom čitavog leta.

Devica

Saturn vrlo često zna bogato da nagradi vredne i savesne radnike, a prema osobama rođenim u znaku Device biće najšire ruke. Vredna i predana kakva jeste, Devici će Saturn vratiti sve ono na čemu je do sada bila uskraćena. Device sa manjkom samopouzdanja u prvi mah neće primećivati ove blagodeti, ali tokom letnjih meseci počeće da uviđaju da su glavne zvezde predstave.

Ljubavni horoskop od 17 do 23 oktobra
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi važe za miljenike Saturna i sve do finiša meseca oktobra očekuju ih radikalne sudbinske promene. Ako ostanu pribrani i nastave vredno da rade, nijedna prepreka Jarčevima neće biti nepremostiva. 

Za Jarca od 5. juna počinje jedan od najboljih životnih perioda i bila bi neviđena tragedija da ga ne iskoriste.

Vaga

Snaga retrogradnog Saturna učiniće da Vage osete svoju nadljudsku unutrašnju snagu. Inspirisana i ohrabrena, Vaga će na polju posla prikazati sav svoj raskošni potencijal.

Pored profesionalnih uspeha, Saturn će Vagama ukazati i na njihovu srodnu dušu za kojom već dugo tragaju. Pred njima je leto ispunjeno filmskom romantikom, prepuno poznanstava. Zauzete Vage dodatno će učvrstiti svoj ljubavni odnos.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs