Ljubavni horoskop za 2022. godinu otkriva ko će imati više, a ko manje sreće na emotivnom polju...


OVAN

Kada su u pitanju Ovnovi, vaša ljubavna situacija će biti veoma promenljiva tokom ove godine. Aktiviraju se problemi iz prošlosti, naročito od januara do marta i zato je jako važno da znate tačno šta želite i da definišete vaše partnerske odnose. Jupiter u znaku Ribe će aktivirati vaše 12. polje i doneće vam probleme iz prošlosti koje još niste razrešili. Za sve one Ovnove koji su zauzeti, najkomplikovaniji period za ljubav je početak jula i druga polovina oktobra.

Čuvajte se sukoba koji su neminovni tokom novembra, posebno za one Ovnove koji su slobodni ili nisu u stabilnoj vezi. Ova godina za mnoge od vas će biti prekretnica, jer će vam se vratiti osobe iz prošlosti. Budite obazrivi kada obnavljate odnose iz prošlosti, posebno ako su u pitanju partnerski odnosi gde je bilo velikih rasprava i sukoba. Čuvajte se ishitrenih odluka tokom aprila u vezi ljubavi.

BIK

Kada je u pitanju ovaj zemljani znak, najveća promena se dešava jer će Severni Mesečev čvor ući u znak Bika. Za sve vas ovo je veliki događaj jer će se odraziti na emocije i na odluke u vezi ljubavi. Najvažnije je biti u skladu sa sobom i umiriti uranovsku energiju koju osećate već nekoliko godina.

Oni koji su u vezi ili u braku, treba da povedu računa o mogućim sukobima tokom maja i novembra. Izvori problema mogu biti osećaj ljubomore od strane partnera, a na vama je stvorite situacije gde neće biti potrebe za ljubomorom i sukobima. Za sve one koji su u solo varijanti, ova 2022 godina donosi im mogućnost ulaska u novu vezu tokom aprila. Jako je važno da budete strpljivi i tolerantni, jer budući partner može biti veoma nesiguran i nestabilan na samom početku vašeg odnosa. Tokom leta ovaj odnos može preći u nešto stabilnije i kvalitetnije.

BLIZANCI

Za vas je ova 2022. godina veoma opuštajuća i mirnija u odnosu na prethodnu godinu. Ljubavna i emotivna strana biće veoma stabilna i imaćete osećaj da vam se konačno osmehnula sreća kada su u pitanju partnerski odnosi. Za sve vas koji ste u stabilnim odnosima, obratite pažnju na period leta i period početka jeseni, jer tada su mogući problemi na relaciji sa partnerom kada je u pitanju komunikacija i razumevanje. To se svakako sve rešava zahvaljujući vašem trudu i vašem zalaganju da sačuvate mir i stabilnost u odnosu sa partnerom.

Kada su u pitanju Blizanci koji nemaju stabilnu vezu, do kraja proleća imaće nekoliko pokušaja, ali ništa neće uroditi plodom. Za vas je najbolje da se čekate jesen, tačnije oktobar, kada je moguće da se pojavi osoba iz vaše prošlosti sa kojom možete da obnovite romansu i ljubavni odnos koji može da se pretvori u zajednički život krajem godine.

Ovnovima će situacija biti promenljiva ljubavnom polju, a pred jednim znakom su velike promene.
Shutterstock 

RAK

Za Rakove je ova 2022. godina veoma inspirativna kada su u pitanju ljubavni i emotivni odnosi. Sam početak godine je pod uticajem retrogradne Venere u znaku Jarca, što Rakovima donosi osećaj razrešavanje velikih problema iz prošlosti. Najvažniji savet jeste da se okrenete sebi i da poštujete sebe i svoje vreme. Mnogi Rakovi će imati osećaj kao da nisu dovoljno voljeni i poštovani od strane partnera, samo što je to više njihov subjektivni osećaj. Jako je važno da radite na sopstvenom samopouzdanju, naročito kada je u pitanju druga polovina godine.

Ne dozvolite da drugi ljudi utiču na vas ljubavni odnos sa partnerom. Mnogi će probati da se umešaju, posebno članovi porodice. Za sve one Rakove koji su u solo varijanti, početkom septembra mogući je veoma zanimljiv susret sa osobom u znaku Jarca ili Device. To može biti osoba koju će sresti preko posla kojim se bave i jedan veoma interesantan razgovor može da se pretvori u lepu ljubavnu priču.

LAV

Za vas je ova godina veliko rasterećenje na emotivnom i ljubavnom planu, jer Jupiter u Ribama donosi jednu stabilniju komunikaciju i potpuno razumevanje sebe i odnos sa partnerom. Za sve vas koji ste u vezama ili brakovima, od aprila kreće mnogo bolji period što se tiče komunikacije i podrške partnera. Tokom leta su mogući planovi koji se tiču zajedničkih načina funkcionisanja. Partner će sebe menjati na bolje i to se pozitivno odražava na vaš odnos. Bitno je sagledati vaš odnos iz raznih uglova, jer u ovoj godini zvezde pozitivno utiču na vaše emocije. Bićete mnogo zadovoljniji sobom iznutra.

Za one Lavove koji su slobodni, od marta do maja je jako povoljan period da započnu novu romansu ili vezu sa osobom koja ulazi u njihov život naglo, iznenada, sa osećajem da se već dugo poznaju. Vi ćete biti pomalo rezervisani kad je u pitanju nova veza / novi partner, jer vas je Saturn u Vodoliji veoma blokirao emotivno i ljubavno tokom 2021. godine. Pokušajte da se regenerišete mnogo više i da ponovo verujete ljudima i sebi.

DEVICA

U ovoj godini zvezde pozitivno utiču za sve vas koji ste u braku ili u vezi, imaćete jako dobre odluke i poteze u vezi partnerskog odnosa tokom marta i tokom avgusta 2022. godine. Čuvajte se mogućih svađa sa partnerom zbog loše komunikacije i partnerove potrebe da dominira, posebno tokom marta i maja.

A za sve one Device koje su slobodne, imaćete osećaj kao da vam ništa ne ide od ruke. Koliko god da se stvari pokreću i da je moguće da upoznate nekog kvalitetnog, u ovoj godini ljubavna situacija je veoma nestabilna. Tokom leta je moguće da obnovite vezu iz prošlosti sa osobom u znaku Ovna ili Lava, samo što to obnavljanje kontakta ide veoma sporo i sa prekidima. To može da znači da je potencijalni partner iz prošlosti u velikim životnim problemima, koje ne može tek tako lako da reši. Shodno tome, on će vam tražiti vreme i razumevanje, a na vama je da odlučite da li ćete mu pružiti dovoljno podrške i da li ćete moći dovoljno da ga razumete.

VAGA

Vi ste znak koji najviše živi za ljubav i živi zbog ljubavi, tako da u ovoj godini ćete učiniti sve da i dalje razvijate svoje ljubavne emocije. Tokom marta i aprila moguće su jako lepi trenuci sa partnerom, partner će imati potrebu da vas pozitivno iznenadi sa svojim predlozima i postoji mogućnost zajedničkog putovanja tokom maja.

Za sve vas koji ste u solo varijanti, tokom proleća postoji mogućnost da upoznate osobu, koju možete sresti preko posla ili preko kolega sa vaše poslovne strane. Taj početak može biti pomalo neizvestan, jer ćete vi biti isuviše povučeni i rezervisani emotivno, tek od juna se emotivno otvarate i taj odnos može da pređe u ozbiljniju vezu. Tokom jeseni dolazi do stabilizacije partnerskih odnosa i na vama je da budete zadovoljni sobom i svojim životom, jer će to pozitivno da utiče i na vas partnerski odnos. U ovom periodu moguće je da ćete imati trzavice na poslu, pa to može na neki način da utiče na vašeg partnera. Potrudite se da u tom periodu (tokom novembra i decembra ) imate dovoljno vremena i za posao i za partnerski odnos.

ŠKORPIJA

Kada su u pitanju najstrastveniji pripadnici Zodijaka, ljubavna situacija je veoma stabilna zbog uticaja Jupitera u znaku Ribe. Kod vas se pokreću jako lepe emocije kada su u pitanju odnosi sa partnerom i mnogi od vas imaće velike odluke u vezi ponude braka ili mogućnost planiranja potomstva.

Najbolji periodi tokom ove godine za planiranje potomstva ili sklapanje braka jesu mart i novembar 2022. Jupiter u znaku Ribe stvara vam osećaj unutrašnje sreće i unutrašnjeg zadovoljstva, što jako dobro utiče na sve vaše odnose koje imate, a posebno na odnos sa partnerom. Sve one Škorpije koje su već dugo same ili nisu uspele da stvore stabilnu vezu u prethodnom periodu, idealan period da se pojavi stabilna veza jeste period od maja do jula. Jako je važno da budete dovoljno strpljivi i dovoljno tolerantni da sačekate svojih pet minuta i u pitanju je osoba koja može imati veze sa inostranstvom ili da zbog prirode posla često putuje van zemlje.

STRELAC

Vaša ljubavna situacija je veoma komplikovana već na početku godine. Jupiter u znaku Ribe donosi probleme iz prošlosti koje niste mogli da rešite zbog nemogućnosti da se suočite sa osećajem odgovornosti. Partner će biti veoma razočaran vašim ponašanjem, naročito tokom marta i aprila, pa su mogući sukobi i problemi u komunikaciji.

Ako želite da izbegnete sukobe i probleme, potrudite se da do marta stabilizujete vaš odnos i da razrešite probleme koji se već nekoliko puta javljaju u istom obliku. Kada su u pitanju ovo slobodni pripadnici ovog znaka, u drugoj polovini godine tačnije od avgusta, imaće mogućnost da upoznaju zanimljivu osobu koja može da ih dovoljno zainteresuje. Pošto vi volite svoju slobodu i ne date da vam je iko "otima" veliko je pitanje da li će ova osoba moći da se uskladi i uklopi u vaš svakodnevni ritam života.

JARAC

Za sve Jarčeve ovo je veoma bitna godina zato što se završava jedan životni ciklus, naročito kada je u pitanju tema emocija i ljubavi. Mnogi Jarčevi će osetiti porast lične stabilnosti, naročito tokom aprila i maja. Ovo se svakako pozitivno odražava na emotivne odnose, posebno za one koji su u vezi ili u braku. Mnogi Jarčevi će odlučiti da promene mesto stanovanja pod uticajem želje partnera.

Za sve vas koji ste u solo varijanti, tokom jula je moguće obnavljanje kontakta sa osobom koju ste upoznali pre par godina. To je osoba koja vam je bila veoma bliska kada su u pitanju interesovanja i pogledi na svet, ali ste se rastali na vašu inicijativu. Mogućnost obnavljanja kontakta je zahvaljujući vama i vašoj želji da ponovo vidite ili sretnete tu osobu. Tokom septembra postoji mogućnost da sa tom osobom započnete zajednički život.

Strelčevi se nalaze u komplikovanoj situaciji na samom počeku godine.
Shutterstock 

VODOLIJA

Za vas je ovo veoma izazovna godina kada su u pitanju emocije i ljubavni odnosi. Bićete pod velikim uticajem ličnih unutrašnjih sukoba i to sve može negativno da utiče na partnerski odnos, posebno tokom februara i aprila ove godine. Pokušajte da odvojite privatan i poslovni život, jer na taj način ćete uspeti da sačuvate svoju vezu ili svoj brak. Potrudite se da komunikacija sa partnerom budem otvorena i iskrena, jer od toga vam zavisi odnos sa partnerom ali odnos sa samim sobom.

Neki od vas neće uspeti da savladaju svoje unutrašnje zadovoljstvo i tokom leta može da dodje do prekida kada su u pitanju veze ili brakovi. Za sve vas koji ste u 2022. godini ušli kao solo u emotivnom smislu, ova godina neće priuštiti baš mnogo opcija da upoznajete nove osobe. Bićete preopterećeni poslom i svojim unutrašnjim sukobima, što znači da nećete privlačiti situacije gde možete da upoznate na ove ljude. Jako je važno da budete u skladu sa sobom, jer samo na taj način možete privući stabilnu i kvalitetnu osobu u vaš život.

RIBE

Za vas je ovo veoma uspešna godina, posebno kada se radi o ljubavnim aspektima. Za sve vas koji ste u dugim vezama, od marta kreće veoma povoljan period koji donosi stabilne zajedničke odluke sa partnerom. Mnogi od vas će stupiti u bračne vode tokom leta, a moguće je proširenje porodice tokom septembra i novembra.

Najvažnije je da tranzitni Jupiter u znaku Riba pokreće vašu stabilnost i ispunjenje vaših snova o kojima dugo maštate. Astrološki savet je da se posvetite boljoj komunikaciji sa partnerom, posebno tokom jula i avgusta. Za sve vas koji ste slobodni, ovo je veoma povoljan period da poverujete da možete da ostvarite svoje ljubavne planove. Najvažnije je da budete zadovoljni sobom, naročito od januara do aprila, jer u tom periodu može da se pojavi veoma interesantna osoba koja može da okupira vašu pažnju i osvoji vaše srce. Potrudite se da budete što iskreniji i otvoreniji u komunikaciji sa tom osobom, jer već tokom leta postoji mogućnost da vas odnos pređe u nešto mnogo ozbiljnije i trajnije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.