Prema Kineskom horoskopu, 2022. je godina tigra. Svi dobro znamo o kakvoj životnji je reč, pa u skladu s tim biramo i novogodišnju odeću. Prednost treba dati luksuznim tkaninama kao što su somot, svila, šifon, antilop i koža.

Uz ove materijale, dodajte malo perja, šljokice, zlatan nakit i torbice od krzna. Takođe, čipka se preporučuje, ne samo da će dati prefinjenost celoj odevnoj kombinaciji, već će i nagovestiti da želite da vam Nova godina protekne bez poteškoća, a istovremeno da bude i zanimljiva.

Što se tiče boja, pre svega dajte prednost crnoj, plavoj, svetloplavo i zelenoj.

Loš izbor boje odeće, ako je suditi po Kineskom horoskopu, su crvena, bordo, ljubičasta, braon i ostale "mrtve boje", a takođe izbegavajte i animal print.

Prema Kineskom horoskopu ne preporučuje s eodevanje animal printa u najluđoj noći.
Shutterstock 

Ako želite da privučete sreću, odeća u svetlim bojama je dobar izbor za vas. U ovom slučaju bolje je da ne nosite haljine, već da date prednost ležernom stilu - tako da će tigar shvatiti da ste spremni na dela, a sreća vam je potrebna samo kao podrška i da pojačate samopozdanje.

Ukoliko priželjkujete ljubavnu romansu, birajte odeću u srebrnoj boji, dok oni koji žele novac, treba da biraju tirkizne i zelene kombinacije.

Ukoliko želite novac, birajte zelene tkanine u novogodišnjoj večeri.
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.