Bliže se kraj godine. Neki od nas jedva čekaju da se navrši ova 2021. godina, a kako astrolozi najavljuju, kraj godine doneće sreću jednom znaku Zodijaka...

Strelac će imati najbolji kraj 2021. godine

Strelčevi mogu da se raduju kraju godine. Pre svega, mogu u potpunosti da iskoriste energiju njihove sezone do 21. decembra, što će svim Strelčevima dati krila i nakon toga.

Osim toga, jedan od najboljih tranzita događa se neposredno pre kraja godine, što će takođe imati veliki uticaj na početak nove godine: Jupiter će se 28. decembra 2021. preseliti u svoje omiljeno mesto - Ribe, gde će energija Strelca i njegove teme doći na svoje.

Kraj 2021. godine biće sjajan za Strelčeve.
Freepik/gpointstudio 

Šta to znači za Strelčeve?

Ovim vatrenim znakom vlada Jupiter, zbog čega će njegova planetarna kretanja uvek imati veliki uticaj na Strelca. Kada uđe u znak Ribe, posebno će se aktivirati njihova četvrta kuća, što predstavlja dom i porodicu. To dovodi do činjenice da se kod inače avanturističkog entuzijasta Strelca budi posebna potreba za većom pripadnosti i osigurava puno sklada u privatnom okruženju.

Ne brinite, vaš profesionalni uspeh neće patiti. Dovoljno ste se pripremali i sada ćete moći ubrati prednosti, uključujući i pohvale svojih nadređenih! Početak sezone Jarca 22. decembra podržaće te ambicioznom, ali realnom i prizemnom energijom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.