Nakon mučenja sa retrogradnim Merkurom, dobro je znati da nas uskoro čeka period kada ćemo moći malo da odahnemo. Prvo što je na redu je pun Mesec u Ovnu, koji će nastupiti danas, 20. oktobra, a ova pojava doneće nam brojne promene.

Pun Mesec u Ovnu stupa na snagu tačno u 16.57 časova, a najteže će pasti Ovnovima, Vagama, Rakovima i Jarčevima.

Šta čeka koji znak, saznajte u nastavku...

OVAN

Ovaj pun Mesec je u vašem znaku, tako da ćete biti u centru pažnje. Moguće je da će vam neke nezavršene stvari iz prošlosti doći na naplatu ili ćete biti prinuđeni da ih završite. Ovo je period u kome treba sebe i svoje potrebe da stavite na prvo mesto.

BIK

Ovo je period kada vam je neophodno opuštanje. Moguće je da ćete doći do velikijh spoznaja, a pratiće vas i unutrašnji pritisak da otpustite nešto što ste dugo pokušavali da kontrolišite. Takođe, postoji šansa da ćete se suočiti sa nečim bolnim iz prošlosti, ali to je neophodno kako biste se iscelili.

pun mesec u ovnu
Wanted/Unsplash 

BLIZANCI

Ako ste radili na nekom grupnom projektu, sada je trenutak kada će vam se isplatiti ili se realizovati. U ovim danima je razvijena vaša kreativnost, kao i poslovne vizije.

RAK

Ovo je period kada će polje karijere biti posebno naglašeno. Konačno bi neki planovi i projekti mogli da se realizuju, a moguće je i da ćete dobiti priliku da promenite posao ili karijeru.

LAV

Ovaj pun Mesec je povoljan za vas. Donosi vam puno novih mogućnosti, a sreća će vam biti naklonjena. Takođe, u ovom periodu moći ćete da shvatite širu sliku i rizikujete sa pravom. Ako ste se plašili da nešto uradite, sada je trenutak da stisnete petlju i to učinite.

DEVICA

Pun Mesec bi mogao da doprinese da se neke vaše tajne razotkriju. Takođe, otvara se mogućnost velikog udruživanja, to može da bude poslovna ponuda, ali i bračna ili predlog za ulazak u ljubavnu vezu.

pun mesec u ovnu
Unsplash/Guzmán Barquín 

VAGA

Ovo su dani kada će vaši međuljudski odnosi biti na ispitu. Doći ćete do prekretnice - ili ćete neke odnose završiti ili ćete morati da nađete kompromis. Za Vage u ozbiljnim vezama moglo bi da dođe do predloga za brak ili zajednički život.

ŠKORPIJA

Čeka vas nalet energije, a astrolozi savetuju da obavezno posetite lekara i odradite redovne preglede i kontrolu, s obzirom da je ovaj pun Mesec naglasio vašu šestu kuću - kuću zdravlja.

STRELAC

Pun Mesec donosi vam puno strasti i izraženu hemiju. Imaćete više samopouzdanja nego prethodnih meseci, a ovi dani bi mogli da budu veoma značajni za vaš ljubavni život.

pun mesec u ovnu
unsplash/Josh Miller 

JARAC

Vreme je da napravite pauzu i odmorite. Moguće je da razmišljate o preseljenju ili drastičnoj promeni u životu, a pun Mesec bi mogao da vam pomogne da donesete konačnu odluku.

VODOLIJA

Ovo je period u kome će vam svaki vid komunikacije ići od ruke. Ako treba da održite poslovni sastanak ovo je odličan period za to - jasno i uspešno izložićete svoje ideje.

RIBE

Zasucite rukave i što pre završite dogovoren obaveze, važno je da sada budete temeljni i dicsiplinovani, jer ovaj pun Mesec sija u vašoj drugoj kući - kući novca, posla i dnevnih rutina. Ovo je trenutak kada možete da dobijete povišicu, napredovanje ili novu ponudu za posao.