Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLAD MESEC U VAGI PRKOSI RETROGRADNOM MERKURU: Od 6. oktobra spremite se za nalet sjajne energije

U nastavku teksta saznajte šta svakom znaku donosi Mlad Mesec u noći između 6. i 7. oktobra.

 Mlad Mesec je 21 januara Izvor: Shutterstock

Iako se nad svima nadvio ozloglašeni retrogradni Merkur, oktobar će biti pod uticajem i nekih lepih struja.

Mlad Mesec u Vagi donosi upravo takve promene od 6. oktobra, i slobodno vam možemo reći da se spremite za nalet dobre energije.

Povezane vesti

Kako piše Sensa, Mlad Mesec donosi element vazduha i može biti gorivo za inspirativne ideje i nove načine razmišljanja o životnim stvarima. Jaki element vazduha takođe može pokrenuti vetrove promena, vodeći nas da otvorimo svoj um za nove mogućnosti.

 mlad mesec u vagi krece u noci izmedju 6 i 7 oktobra Izvor: Unsplash/Jordan Steranka

Osim Meseca, u znaku Vage su Sunce, Merkur i Mars. Energija Vage je pronalaženje ravnoteže, traženje sredine i sagledavanju stvari sa obe strane. Vaga ima dar da može uravnotežiti apsolutno svaki segment života, pa svako dobija svoje parče kolača. Ovo je period jedinstva i harmonije, pa posebno ga iskoristite za unapređenje emotivnih i ljubavnih odnosa.

 iskoristite mlad mesec u vagi za unapredjenje ljubavnih odnosa Izvor: Freepik/master1305

Na dubljim nivoima, energija Vage odnosi se na saradnju. Radi se o radu u harmoniji sa drugima, sa prirodom i sa celim životom. Ali, Vaga nas i opominje da sada ne treba da se trudimo da se dopadnemo drugima, da se pretvaramo i prilagođavamo kako bi u ljudima izazvali varnice. Sada je trenutak da se dopadnete sebi - baš takvi kakvi ste, bez vela zablude.

Povezane vesti

Mlad Mesec donosi uvek fantastično vreme za promene i postavljanje temelja za nove navike, pa ako postoje stvari koje više ne funkcionišu u vašem životu, ovo bi bilo savršeno vreme da napravite neke izmene i unesete više ravnoteže u svoj život.

Jupiter, koji trenutno putuje retrogradno u znaku Vodolije veoma je aktivan tokom mladog Meseca u Vagi. Kao planeta obilja, podseća nas da živimo u svetu punom mogućnosti i da imamo izbor za sve u životu. Ukoliko budete dali sve od sebe postoji velika šansa za dodatnu zaradu i napredovanje na poslu.

 mlad mesec moze vam doneti napredovanje na poslu Izvor: Shutterstock

Istog dana, 6. oktobra, kada je mlad Mesec i Pluton počinje direktan hod i pojačava našu moć, energiju, percepciju. Pluton je planeta ponovnog rođenja i transformacije. Vreme je da počnete da ostvarujete sve ono o čemu dugo sanjate.

Možda će vas zanimati:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije