U oktobru nas očekuje dosta astroloških promena, a astrolozi otkrivaju šta nema svaka od njih doneti.

7. oktobar – prelazak Venere u znak Strelca

Ovaj nepovoljan tranzit doneće nam poteškoće u odnosima sa bliskim ljudima, a posebno sa partnerom. Takođe, moguće je da tog dana imamo i manjak energije, da bude bezvoljni i iscrpljeni.

8. oktobar – Sunce u konjunkciji s Marsom

Na ovaj dan će položaj Sunca biti iza Marsa, što će nam doneti talas negativne energije. Bićemo na ivici živaca, spremni da se naljutimo za svaku sitnicu, a nespremni da napravimo bilo kakav ustupak, bilo kome.

I to će uticati na međuljudske odnose jer će nam biti teško da nađemo zajednički jezik sa ljudima – ipak, uz malo truda i volje, ništa nije nemoguće.

momak pod stresom
Shutterstock 

9. oktobar – Sunce u konjunkciji sa Merkurom

Astrolozi kažu da ovakav položaj planeta nije povoljan za putovanja, već za štednju.

Pored konjunkcije Sunca sa Merkurom, istog dana će i Merkur i Mars biti u konjunkciji, tako da će 9. oktobar biti pun izazova. To nije dobar dan za neke bitne, prelomne odluke.

20. oktobar – Pun Mesec u Ovnu

Ovaj dan, tj. ovaj položaj planeta bi mogao da nam razotkrije neke tajne, ljude, ali i da nas navede da propustimo neku dobru priliku. Otvorite četvore oči i pazite da vas neko ne prevari.

30. oktobar – Mars ulazi u znak Škorpije

Prelazak Marsa u znak Škorpije je najkritičniji jer donosi konflikte, želju za pobedom. Takmičenje je u redu, ali ipak ne treba gaziti preko svih da bismo dobili ono što želimo.