Ako verujete u astrologiju, sasvim sigurno će vas zanimati šta su vam zvezde pripremile na planu ljubavi ovog leta. Tri znaka Zodijaka imaće više sreće od svih ostalih, a njima će naredni meseci doneti veliku i uzbudljivu emotivnu priču ili bar šansu da istu otpočnu.

LAV

U narednim nedeljama bićete odlučni i držate će se svojih kriterijuma, te će u vaš život konačno uploviti osobe sa pravim vrednostima, kod kojih vam malo toga smeta. Upravo zato šanse da ostvarite kvalitetnu vezu veće su nego ikada ranije. Bićete rešeni i da se trošite vreme na prolazne, nebitne avanture, već ćete fokus staviti na pronalazak trajnijeg partnera sa kojim vidite budućnosti.

Zvezde su na vašoj strani i postoji velika šansa da ćete ovog leta pronaći osobu koja će biti vaša prava ljubav. što je najbolje - čak se ne morate ni truditi oko toga, voog puta Unvierzum će vam sam na put baciti osobu koja će vam se dopasti.

DEVICA

Devicama je uglavnom teško da se opuste u romantičnim odnosima, ali ovog leta sve će biti drugačije. Biće poletne, pune želje za flertovanjem i spremne da osvajaju tuđa srca i mame uzdahe.

Vaša harizma biće na vrhuncu, a to će privući brojne potencijalne kandidate. Zato budite otvoreni za ljubav i spremni da date šansu jednoj, pa i nekolicini osoba. Možda je neko od njih baš vaša srodna duša!

Bilo kako bilo, zvezda kažu da ćete se ovog leta ludo zaljubiti!

horoskop
Shutterstock 

RIBE

Verujte u svoj ljubavni san - ovog leta bi konačno mogao da se ostvari. Osećaj da nikada nećete naći srodnu dušu konačno će vas napustiti i dobićete novi nalet optimizma. Venera u Lavu će vam doneti intuiciju za ljubav i znaćete da reagujete kada treba.

Partner kog upoznate u narednim nedeljama mogao bi da bude vaš dugogodišnji partner u budućnosti, pa možda i onaj do kraja života. Na prvom mestu bićete ljubavnici i saveznici, pa tek onda ljubavnici.