Ove godine, zvezde su nas pošteno namučile. Ipak, sada kada je konačno retrogradni Merkur iza nas, kao i drugo brojni negativni astrološki aspekti, vreme je da se spremimo za nešto zaista izvanredno. 

Naime, 21. jula započinje vladavina Lava, odnosno ulazak Sunca u znak Lava i donosi nam pravu vatrenu letnju energiju. Spremini smo da je prihvatimo i otpustimo sve one emocije koje smo proživeli u prehodnih 30 dana tokom vladavine Raka.

Zabavna energija Lava donosi samopouzdanje, nadahnuće vas i učiniti da budete odvažniji u ostvarenju onoga što želite. Do 21. avgusta imaćemo brojne prilike u raznim oblastima života, pa maksimalno iskoristite magiju, piše Sensa.

od 21 jula pocinje vladavina lava
Shutterstock 

Ovan 

Lav raspiruje ljubavnu vatru u vašem životu dragi Ovnovi. Donosi vam pravu zabavu, ali i romantične varnic ekoje mogu sve preokrenuti. Pratite svoju intuiciju, dopšustite da vas ljubav i strasti osvoje. Ovnovi koji su zauzeti imaće priliku da unesu novi osećaj radosti i inspiracije u svoju vezu. 

vladavina lava od 21 jula donosi srecu u ljubavi
Shutterstock 

Rak

Vladavina Lava ovog meseca donosi veliko povećanje samopouzdanja. Budite spremni da svoje želje stavite na vrh liste prioriteta. Pronalazite dublju vrednost kod osobe koja postajete i razvijate jači osećaj sopstvene vrednosti - zato ne gubite ovu priliku. Priuštite sebi nešto posebno i luksuzno zbog čega ćete se osećati fantastično. Zaslužili ste sebe da nagradite.

Škorpija

Sunce u Lavu ovog meseca donosi pravu čaroliju na polju karijere i imidža za vaš znak. Vreme da zauzmete centralno mesto na poslu. Kolege prepoznaju vašu upornost i talente, pa iskoristite ovu dodatnu pažnju kako biste popravili svoj položaj. Ako budete sigurni u svoje mogućnosti, moguće je da ćete ostvariti velike profesionalne ciljeve.