S astrološkog gledišta, u početku nas oblikuje Venera u horoskopskom znaku lava. Ljubav prema sebi i briga o sebi sada su nam visoko na listi prioriteta, lakše nam je nego inače učiniti nešto dobro za sebe i distancirati se od očekivanja i zahteva drugih ljudi.

Kasnije Mars i Neptun promiču naš interes i našu potrebu za društvenim kontaktima i razmenom. Prema horoskopu, ova tri horoskopska znaka mogu očekivati posebno lep jul mesec.

Rak

Rakovi imaju ovaj mesec dar da na prvi pogled vide najvažnije i tako intuitivno razmotre i osete sve relevantne tačke prilikom donošenja odluka. Zahvaljujući uglavnom suncu i Merkuru u njegovom znaku, rak sada ima impresivan pregled i sposoban je delovati izuzetno pametno i mudro.

horoskop za jul
Shutterstock 

Devica

Device se u julu osećaju posebno pune nade, optimistično i ushićeno - i u tom raspoloženju odjednom postaje moguće čak i ono što im se činilo naizgled nemoguće. Jupiter je posebno dobro ovog meseca naklonjen devici i nudi joj izvrsnu priliku.

Vaga

U julu će vagama uspeti vrlo dobro uspostaviti ravnotežu između brige o sebi i brige o drugim ljudima. Sada je ovom vazdušnom znaku posebno lako ostati sam sa sobom i istovremeno osećati tačno ono što njegovi bližnji osećaju, trebaju i misle. Naravno, to su najbolji preduslovi za jačanje veza i lepo, skladno druženje s drugima.

horoskop za jul
Shutterstock