Pripremite se za sjajne astrološke aspekte! Retrogradni Merkur nas konačno ostavlja na miru, a dolazi period koji sa sobom nosi daleko pozitivnije aspekte.

Upravo zahvaljujući punom mesecu u Jarcu uspećemo da suzbijemo varljiv i izdajnički uticaj pomračenja Sunca koje se dogodilo 10. juna, a efekti punog meseca traju do dve nedelje, odnosno, do sledećeg mladog Meseca, 9. jula.

No, evo i detaljnije analize.

Pun Mesec u znaku JArca stupa na snagu u četvrtak 24. juna, i poklapa se sa a srećnom zvezdom koja je povezana sa uspehom, ambicijom, iskrenošću i duhovnošću.

pun mesec u jarcu
Unsplash 

Dakle, ovo je izvrsna mesečeva faza za borbu protiv laži i obmane pomračenja Sunca koje smo imali 10. juna, a pod čijim uticajem smo čak do šest meseci od datuma lunacije.

Aspekti punog Meseca

Pun Mesec u sektilu sa retrogradnim Jupiterom u Ribama donosi vedrinu, optimizam, iskrenost, sreću i skladniji porodični život. Spremnost da podelite svoja osećanja, plus intuitivno razumevanje osećanja drugih, čini ovaj pun Mesec dobrim za druženje. Nova prijateljstva će verovatno da budu sa istinskim, iskrenim, pa čak i uticajnim ljudima koji vam mogu pomoći na putu ka uspehu.

pun mesec u jarcu
Shutterstock 

Članovi porodice i ljudi povezani sa duhovnošću, poslom, obrazovanjem i zakonom takođe mogu da budu od velike pomoći.

U vašem profesionalnom životu osećaj za društvene trendove čini da je ovo idealno vreme za prezentacije ili rad na marketingu ili odnosima s javnošću. Povećana popularnost znači da možete osvojiti širu publiku, piše sitoireseto.com.

Filozofskiji, progresivniji i izdašniji izgledi mogli bi da deluju tako da se uključite u pitanja socijalne zaštite. Ovo je takođe dobra mesečeva faza da proširite vidike kroz obrazovanje i putovanja.

Venera nasuprot Plutonu pojačava vašu potrebu za ljubavlju i naklonošću, ali može izazvati dramu u vašim najbližim vezama. To može uključivati manipulaciju, borbu za moć, sumnju, ljubomoru, posesivnost, pretnje ili zastrašivanje, u ekstremnim slučajevima i nasilje i zlostavljanje.

pun mesec u jarcu
Shutterstock 

Saturnov kvadrat sa Uranom (drugi od tri) opada u svom remetilačkom uticaju nakon vrhunca 14. juna, ali i dalje će biti još nekoliko nedelja napetosti zbog restriktivnih promena i neočekivanih ograničenja, sve do konačnog kvadrata 24. decembra 2021.