I dok će u junu neke pogoditi Amorova strela, neki će jedva čekati da se ovaj mesec završi, pa šansu dati drugoj, nekoj boljoj ljubavi

Ovan - venera 2 juna ukazi u znak Raka. Bićete okrenuti porodici i sa partnerom ćete praviti planove oko uređenja doma. Imate jaku konekciju sa partnerom i uživate u ljubavi.

Krajem meseca će Pluton napraviti malu pometnju, bilo bi poželjno da nemate ispade ljubomore i da dobro razmislite pre nego što nešto kažete.

Bik - u prvoj polovini juna će biti nesuglasica sa partnerom jer će vam se pogledi i stavovi razlikovati. Vi ćete želeti pošto poto da ubedite partnera u vaše mišljenje. To može dovesti do ozbiljnih svađa. Ostatak meseca će biti mirniji ali ćete vi i dalje osećati napetu energiju. Samo odbrojte do 10!

Blizanci - ceo mesec će obeležiti izvanredno razumevanje sa partnerom. Svaki vaš kontak bio ljubavni ili komunikacioni će biti kao ples po oblacima. Lepa energija, razumevanje i ljubav vam boje mesec jun. Samo se opustite i uživajte.

Rak - početak meseca će biti u znaku ljubavi i podrške. Na taj način ćete partneru dati vetar u leđa i dolazi do ozbiljnih uvećanja prihoda. Imate zajednički cilj oko ulaganja novca. Sredina meseca i kraj će doneti male čarke ali vi ćete to mudro uspeti da preokrenete u vašu korist.

Lav - mesec će biti obojen izlascima i druženju sa zajedničkim prijateljima. Uživaćete u divnoj atmosferi. Partner želi promenu koju ćete vi u početku podržati ali kako vreme bude odmicalo vi ćete početi da menjate mišljnje o tome i tada dolazi do svađe.

horoskop
Shutterstock 

Devica - imaćete prijatne i intimne romantične trenutke. Partnera ćete obasipati nežnošću kao i ona vas. Imaćete utisak kao da ste na samom početku odnosa ili kao da ste se ponovo zaljubili onako vatreno, mladalački.

Vaga - u junu ćete biti rastrzani između posla i porodičnih obaveza. Partner će se osećati zapostavljenim i tada će doći do sitnih svađa. Ne brinite, već od sredine meseca stavri se popravljaju i imate odličnu komunikaciju sa partnerom.

Škorpija - jun unosi radost u vašu vezu. Lepa i protočna komunikacija i organizacija mini odmora je nešto što će vam uneti dodatnu radost u vezu. Imaćete dosta izlazaka i lepog i intimnog vremena sa partnerom.

Strelac - jako je bitno da ne donosite odluke u sekundi. Pomračenje Sunca se dešava u vašem polju ljubavi i može doći do tajni ili da neke tajne isplivaju na površinu. Imaćete zahlađenje u odnosu i tada možete da imate ishitrene reakcije koje mogu da dovedu u pitanje opstanak vaše veze.

Jarac - zbog opozicije Marsa i Plutona biće razilaženja u planovima i morate da postignete kompromis. Ako to uradite početkom meseca u drugoj polovini dolazi nagrada! Lepa komunikacija, druženje sa prijateljima i strast se vraća na velika vrata. Sve je do vas!

Vodolija - Pomračenje Sunca će dovesti do problema u sagledavanju partnerovih potreba. Morate da se potrudite da ne padate pod uticaj pomračenja već da se usresredite i da jasno sagledate situaciju. Jedino tako ćete pružiti partneru podršku a on će zauzvrat da vam priredi divne ljubavne trenutke. Retrogradni Merkur će dovesti do razrešenja nekih nejasnoća iz prošlosti.

Ribe - Zbog neptuna nečete jano moći da razumete šartnera kao ni ona vas i to dovodi do svađe. Merkur će 22 krenuti direktno i tada se komunikacija popravlja. Unosi vam lepe momente u dom i porodicu. Neke stavri iz prošlosti će se rešiti na lep i lagan način.