Kakvo vas leto očekuje kada su zvezde u pitanju saznajte u nastavku...

Ovan

Leto započinjete sa radom oko kuće jer se od 21. juna do 21. jula Sunce useljava u vašu 4. kuću. Možda planirate preseljenje ili porodične izlete. Mogli biste se osećati i malo zatvoreno u sebe ili suviše emotivno. Kad Sunce uđe u vašu 5. kuću, od 22. jula do 21. avgusta, napokon ćete primetiti kako se vaš društveni život "zakuhava". Takođe, postoji mogućnost za novu vezu, a moguće je i da se nakon svog druženja odlučite otići sami na godišnji kako biste se prepustili uživanju i svojim hobijima. Krajem avgusta, kad kreće sezona Device, a Sunce, Mars i Merkur sreću se u vašoj 6. kući, vratićete se na posao. Moraćete se organizovati er ćete odjednom rešavati mnogo "hitnih" poslova i svakodnevnih zadataka. Nakon odmora postoji velika šansa da ćete biti super motivisani da krenete na neki sport ili usvojite zdravije navike, a možda i oboje.

Bik

Leto započinjete sa putovanjima što će podstaknuti Sunce koje se kreće kroz vašu 3. kuću od 21. juna do 21. jula. Tokom sledećih nekoliko nedelja mogli biste se prepustiti pustolovinama izvan svoje kuće kako biste - posetili neko novo mesto ili biste mogli odlučiti slobodno vreme iskoristiti u druženju sa prijateljima. Kako se Sunce premešta u vašu 4. kuću, od 22. jula do 21. avgusta, više ćete se okrenuti prodici i - više ćete se družiti sa njima, a možda i odlučiti preseliti im se bliže. Ovo je razdoblje u kom se treba odmoriti i iskoristiti vreme kako biste se povezali sa porodicom, kako kasnije ne bi žalili za prošlim greškama. Otprilike krajem avgusta, Sunce će se susresti s Marsom i Merkurom u vašoj 5. kući, što će vam omogućiti da kraj leta maksimalno iskoristite. Iako će se drugima oko vas život nakon letnjeg odmora brzo vratiti u normalu, vi biste mogli ustanoviti da još uvek imate mnogo vremena za druženje i izlaske ili da se bavite hobijima koji vam donose radost izvan posla. Osećaćete se opuštenije i možda ćete imati i puno više kreativne energije.

Blizanci

Početkom leta, od 21. juna do 21. jula, kad će vam Sunce biti u drugoj kući Blizancima će u prvom planu biti posao. Možda imate neke svoje projekte koje razvijate ili trebate završiti neki projekt na poslu koji će vam garantovati povišicu ili bolje mesto na poslu. U svakom slučaju, bićete jako posvećeni poslu. Od 22. jula do 21. avgusta, Sunce će se useliti u vašu 3. kuću, što će vam dati malo vremena za putovanja ili povezivanje sa ljudima u vašem susedstvu. Možda ćete i na letovanju stvoriti neka nova poznanstva. Krajem leta kad se Sunce sretne s Marsom i Merkurom u vašoj 4. kući, mogli biste poraditi na vašem domu ili se čak i preseliti u novi stan ili kuću. U to ćete se vreme možda osećati pomalo osetljivo i osećajno, a postoji mogućnost da će vas i porodicu trebati više nego obično, pa ćete se okupirati rešavanjem problema ili pomaganjem.

Rak

Tokom ulaska Sunca u vaš znak, leto započinjete na visokoj nozi. Od 21. juna do 21. jula bićete u centru pažnje i mogli biste privući nove veze ili nove mogućnosti u svoj život. Možda ćete sastaviti listu ciljeva koje želite slediti tokom idućeg perioda. Od 22. jula do 21. avgusta, Sunce će se preseliti u vašu drugu kuću, a vi ćete s mnogo samopouzdanja napredovati na poslu. Ako ste samozaposleni, možda ćete primetiti mogućnosti za novu saradnju ili biste mogli više zaraditi.  Krajem avgusta, kad se Sunce susretne s Marsom i Merkurom u vašoj 3. kući, možda ćete biti motivisani na više čitanja ili pisanja. Osim toga, mogli biste stvoriti neke planove putovanja za kraj leta, zahvaljujući čemu ćete biti u pokretu i sretati mnoge nove ljude.

horoskop
Shutterstock 

Lav

Početkom leta, kada Sunce uđe u vašu 12. kuću, od 21. juna do 21. jula, bićete povučeni, u svom svetu. Možda se pojave neki strahovi ili teskobe, a moguće je da ćete osvestiti da u vašem krugu postoje određeni mentaliteti ili odnosi kojih se želite osloboditi. Kako započinje sezona Lavova, od 22. jula do 21. avgusta, a Sunce se premešta u vaš znak, oslobodićete se svojih strahova i imaćete više energije za nove ciljeve i interese. Možda na kraju privučete neke nove veze u svoj život ili vam vaši bližnji počnu poklanjati više pažnje. Krajem avgusta, dok se sunce susreće sa Marsom i Merkurom u vašoj drugoj kući, naći ćete uzbudljive mogućnosti za posao, a čak biste mogli pokrenuti i svoje poslovne planove ili predstaviti svoje projektne ideje na (starom ili novom) poslu. Međutim, verovatno previše trošite, pa je dobro sa vremena na vreme proveriti svoj bankovni račun i "smanjiti doživljaj", prenosi Vogue.

Devica

Početkom leta, od 21. juna do 21. jula, dok se Sunce useljava u vašu 11. kuću, vaš raspored će biti prepun društvenih aktivnosti. Možda se odlučite uključiti u novu zajednicu ili ćete se viđati sa prijateljima više nego inače. Osetićete da vas drugi podržavaju i podstiču. Od 22. jula do 21. jula, Sunce će se useliti u vašu 12. kuću i napokon ćete dobiti malo vremena za sebe. Međutim, možda ćete osetiti pad energije, a pasivnost vas podstakne da počnete razmišljati o svojim ciljevima i koracima koje želite napraviti kako biste se približili tom cilju. U fokusu će vam biti i vaše mentalno zdravlje, a i više ćete se pozabaviti svojim osećajima.  Krajem avgusta, Sunce će se sastati sa Marsom i Merkurom u vašem znaku, a vi ćete biti spremni ponovno se aktivirati i spremno krenuti prema ostvarenju svojih ciljeva u privatnom i poslovnom životu. Bićete fokusirani na sebe i smišljati načine kojima ćete svoje potrebe učiniti prioritetom.

Vaga

Možda ćete primetiti značajna zbivanja u karijeri koja se događaju početkom leta kad Sunce ulazi u vašu 10. kuću. U razdoblju od 21. juna do 21. jula postoji mogućnost da dobijete bolju poziciju na poslu. Biće vremena za opuštanje i druženje kad se Sunce useli u vašu 11. kuću tokom perioda od 22. jula do 21. avgusta. Mogli biste se puno više družiti sa prijateljima, a mogli biste stvoriti i nova poznanstva ili prisustvovati raznim događanjima u zajednici.  Pred kraj avgusta, sunce će se sastati sa Merkurom i Marsom u vašoj 12. kući, a vi ćete se osećati iscrpljeno. Takođe, na površinu mogu isplivati brojne emocije koje ste potiskivali i koje više nećete moći odgađati, nego ćete se morati sa njima pozabaviti. Odvojite ovo vreme za odmor i razmišljanje pre nego što se sve na jesen ponovo pokrene.

Škorpija

Početkom leta ćete odlučiti izaći iz svoje zone udobnosti. Sa Suncem koje se useljava u vašu 9. kuću, od 21. juna do 21. jula, možda se odlučite na inostrano putovanje ili rizikovati s nekim potpuno novim iskustvima i avanturama. Mogli biste se odlučiti na kurs na neku određenu temu kako biste proširili svoje znanje o svetu. Od 22. jula do 21. avgusta dok se sunce premešta u vašu 10. kuću, u centru pažnje će biti posao. Možda ćete se prilagođavati novoj poziciji ili se baviti većim projektima, no u oba slučaja dobivaćete pohvale od šefa. Ljudi će primetiti vaše napore i sa vremenom će vam se isplatiti.  Krajem avgusta, dok će se sunce susreće s Merkurom i Marsom u vašoj 11. kući, uhvatićete predah i moći ćete provesti više vremena u druženju. Možda ćete se odlučiti provesti i deo slobodnog vremena u druženju sa poslovnim saradnicima ili se pridružiti humanitarnom radu u vašoj zajednici.

Strelac

Početak leta ćete provesti u introspekciji. Sa Suncem koje se useljava u vašu 8. kuću, od 21. juna do 21. jula, mogli biste se usresrediti na rad na sebi i na prekidanje negativnih obrazaca koje neprestano ponavljate. U vašem životu može postojati veza koja vas prisiljava da se pozabavite sami sobom, a kod vas će se pojaviti želja da postanete intimni sa nekim ko vam se već neko vreme sviđa.  Sunce se useljava u vašu 9. kuću od 22. jula do 21. avgusta, što bi moglo dovesti do mogućnosti za putovanjem i učenjem. Možda ćete biti motivisani da se prijavite na kurs ili provedete više vremena čitajući, pišući ili istražujući. Krajem avgusta, dok se Sunce useljava u vašu 10. kuću i povezuje se s Marsom i Merkurom, započećete veliku akciju na poslu. Možda imate velik posao koji trebate završiti, a mogli biste biti u centru pažnje i više nego obično. Sa druge strane, mogli biste aktivno tražiti nove mogućnosti za vašu karijeru i želeti ostaviti posao kojim ste nezadovoljni.

horoskop
Shutterstock 

Jarac

Početkom leta bićete usresređeni na svoje bližnje, a Sunce će se useliti u vašu 7. kuću. Postoji mogućnost da od 21. juna do 21. jula provedete mnogo više vremena sa romantičnim partnerom ili počnete bolje sarađivati ​​sa nekim na poslu. Radićete na svojim veštinama i učiti kako postići bolji kompromis.  Kad se Sunce useli u vašu 8. kuću, između 22. jula i 21. avgusta, možda ćete jedan od svojih novih društvenih odnosa ozbiljnije shvatiti i probati ga preseliti u romantičnu domenu. Želite se emocionalno otvoriti ili sa nekim podeliti novac i resurse. Osim toga, možda ćete se zainteresirati za neku vrstu terapije ili se odlučiti sami raditi na sebi. Krajem avgusta, dok se Sunce susreće sa Marsom i Merkurom u vašoj 9. kući, osećaćete se bolje. Imaćete razne planove za putovanja, a možda se odlučite i posetiti neko novo mesto. Postoji mogućnost da odlučite nastaviti školovanje ili krenete na kurs nečega što vas je oduvek zanimalo.

Vodolija

Početkom leta, kad će se Sunce useljavati u vašu 6. kuću, posao će okupirati većinu vašeg vremena. Od 21. juna do 21. jula želećete zadržati postavljenu svakodnevnu rutinu. Iako možda na poslu žonglirate sa mnogo različitih zadataka odjednom, i dalje ćete biti svesni kako to utiče na vas i vaše zdravlje. Možda se odlučiti posvetiti zdravijim obrocima ili treniranju. Bićete jako svesni svog izgleda. Tokom seljenja Sunca u vašu 7. kuću, od 22. jula do 21.avgusta, postoji potencijal da vam "oživi" ljubavni život. Nova romantična veza bi mogla brzo procvetati ili biste mogli provoditi blisko, kvalitetno vreme sa svojim partnerom ili dobrim prijateljima.  Pred kraj avgusta, Sunce će se susresti sa Marsom i Merkurom u vašoj 8. kući, gde će vas podstaći da se zabavite sami sobom i otpustite sve izvore negativnosti u svom životu. To znači da ćete se možda rešiti nekih loših navika ili ljudi koji vam crpe energiju. Osim toga, mogli biste trošiti mnogo novca na velike investicijske kupovine.

Ribe

Početak leta, sa Suncem koje se useljava u vašu 5. kuću, obeležiće mnogo zabave. Od 21. juna do 21. jula možda ćete više vežbati, a postoji velika mogućnost da ćete podstaknuti i okupljanje prijatelja kako biste zajedno uživali u noćnim izlascima. Možda ćete takođe biti nadahnuti za rad na kreativnom hobiju ili zanimanje izvan posla. Kad se Sunce useli u vašu 6. kuću, u periodu od 22. jula do 21. avgusta, vratićete se svojoj svakodnevici. Možda će vas dočekati mnogo zadataka i obaveza na poslu te ćete morati početi bolje upravljati svojim vremenom. Mogli biste postaviti i bolje svakodnevne prakse koje neguju vaše telo, poput zdravije ihrane ili joge. Pred kraj avgusta, kad se Sunce sretne sa Marsom i Merkurom u vašoj 7. kući, više ćete se posvetiti odnosima sa najbližima. Možda ćete se odlučiti provesti više vremena jedan na jedan sa bliskim ljudima kako biste se opet sa njima povezali, bilo romantično ili prijateljski. Ovo će biti vreme kad ćete pokušati rešiti probleme u vezi ili se odvažiti na raskid.