DUNJA JOVANIĆ OSNOVALA SVOJ BREND: Niko nije mogao da pretpostavi koji proizvod je u pitanju, a on ASOCIRA BAŠ NA NJU

Influenserka Dunja Jovanić ostvarila je svoje snove i konačno nam pokazala šta se krije iza imena BÉBÉ

Print Screen/Instagram Dunja Jovanić

Dugo smo očekivali nešto sa potpisom šarmantne Dunje, a sada nas je novim brendom Influenserka Dunja Jovanić ostvarila je svoje snove i konačno nam pokazala šta se krije iza imena BÉBÉ oborila s nogu. Vikend nam je prošao u razglabanju sa drugaricama i sestrama koji će to proizvod Dunja lansirati, a onda ga je sinoć konačno i predstavila. 

Naime, reč je o pidžama setu. Oh, kako nam to nije palo na pamet? Pa to je Dunjina obavezna i jedina uniforma kada je kod kuće, pa čak i kada snima video na kojem joj se ne vidi cela figura, donji deo je skoro uvek pidžama! 

Oversized košulja i široki donji deo, savršene plave boje dobili su veoma moderno ime - Aftersex. A zašto ju je uopšte tako nazvala, Dunja je dala objašnjenje na Instagramu: "Košulja asocira na onaj momenat u filmovima kada ona ustane iz kreveta i obuče njegovu košulju, uzme i zapali cigaretu i bleji na prozoru".

Objasnila je i zašto je pravila baš toliko široku pidžamu koja nam izgleda kao da ju je ukrala dečku ''Cela pidžama je oversized i treba da nam pruži taj utisak da je njegova'' i dodala je da je kroj rađen po apsolutno muškom modelu.

Dunja napominje da košulju ne peglate, jer što je više izgužvana to je lepša. Košulju možete nositi i za spavanje i za izlazak iz kuće, već je zamišljamo kako se fenomenalno slaže uz farmerke visokog struka. 

Pidžama je izrađena od 60% pamuka i 40% poliestera koji omogućava da sjaj na različitom svetlu bude manje ili više vidljiv. Ne sumnjamo da će ova pidžama postati favorit svima onima koji obožavaju da celu sedmicu provodu u najudobnijem komadu za spavanje, a ako još ima mogućnost da se u njoj izleti i napolje, onda je to pun pogodak

Zvanična prodaja na sajtu startuje 17. marta, kada ćemo saznati i cene seta, a biće moguća i dostava širom sveta.