OVA BOJA JE UBEDLJIVA GOSPODARICA SEZONE: Preplavila je aktuelne kolekcije i malo ko je nije uvrstio u svoj orman

Vrišti li više proleće i leto od pink boje koja je trenutno u vrhu trendova?

Profimedia

Moramo priznati da trenutni prolećni period odaje utisak vrelih letnjih dana, a sve zahvaljujući prilično visokim temperaturama koje su nas malo iznenadile. Upravo zato nije na odmet da proverite šta se nalazi na policama vaših omiljenih prodavnica i upotpunite kolekciju stilskim novitetima uz koje će topli dani koji su pred nama biti još bolji!

Svaka nova sezona ima svoju 'it' boju, ali ima i onih koje su uvek podjednako poželjne. Tako se sve nijanse roze nameću kao pravi ‘must have’, ali mi ipak glasamo za živopisnu pink varijantu koja ne prolazi nezapaženo.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na primer, ako se odlučite za roze haljinu, to je odevna kombinacija koja je gotova za samo nekoliko trenutaka jer je sama haljina veoma efektna i zahteva minimalan dodatak.

Ipak, ako volite da se poigrate sa modom, nisu isključeni modni dodaci koji iskaču iz okvira i čine kombinaciju malo drugačijom. Pored haljina, tu su i suknje i bluze ili topovi koji se savršeno kombinuju sa malo suptilnijim nijansama, ali ne zalazimo ni od color-block trenda.

Naime, radi se o kombinovanju dve naizgled nespojive boje, a kada je u pitanju roze, narandžasta je izbor sa kojim nema greške. Obožavamo i roze modne detalje u vidu neodoljivih sandala i tašni koje podižu svaki stajling.

Instagram 

Ružičaste sandale su bez imalo razmišljanja statement izbor koji se mora naći u svakoj letnjoj garderobi, a kada je u pitanju kombinovanje, nosimo ih sa omiljenim belim komadima, ali i sa raznim dezenima.

Ove sezone vam savetujemo da se prepustite živopisnijim bojama koje će savršeno oslikati vedro prolećno raspoloženje!