NE PRESTAJE DA ŠOKIRA BIZARNIM IZDANJIMA: Svet gleda U CIPELE Kanjeove bivše devojke i pita se KAKO UOPŠTE HODA u njima

Bivša devojka Kanje Vesta, Džulija Foks ne prestaje da šokira javnost svojim modnim izdanjima, a sada je svu pažnju privukla izborom cipela.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon što su svet obišle fotografije sa dejta Džulije Foks i Kanje Vesta, bivšeg muža Kim Kardašijan, glumica je postala veoma primećena u javnosti.

Nakon raskida kratke veze sa reperom, Džulija je uspela da zainteresuje javnost da svakodnevno prate njen rad i delo.

Iskoristila je svojih 5 minuta slave i sada se može videti na svakom koraku, a ono po čemu se nesumnjivo istakla jeste modni izraz koji mnogobrojne svakodnevno šokira.

MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Ekscentričim i bizarnim izdanjima Kanje Vesta rado se priključivala i njegova tadašnja devojka, a jedno od morbidnijih bilo je na žurci Vanity Fair-a povodom dodele Oskara.

Ona je tom prilikom nosila crnu haljinu sa šakom koja joj steže vrat kao da je "davi", kao i neobičan make up koji se sveo na dosta crne senke na očima.

Upadljiva šminka na očima koja je njen zaštitni znak rekreira se po društvenim mrežama, a sada svet obilaze nove fotke sa ulica Njujorka gde nosi svilenu haljinu i vrtoglave platforme.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako su platforme popularne više nego ikada ranije, ova vrtoglava visina podstiče na pitanje "kako se u ovome uopšte hoda?". Ipak, čini se kao da Džuliji to ne predstavlja nikakav problem, s obzirom na to da je pred okupljenim paparacima paradirala u neboderkama identično kao i kada je nosila ravnu obuću.

Sa lakovanim cipelama iskombinovala je provokativnu usku svilenu haljinu koja se pertla sa strane i otkriva više nego što treba.

Ovo nije prvi put da je Džulija na granici dobrog ukusa, a čini se da upravo na taj način i želi da privuče pažnju. Podsetimo, ona je za dodelu Filmskih nagrada u Santa Monici odabrala crnu isečenu haljinu koja je otkrivala sve ono što bi trebalo biti pokriveno, ali uprkos tome, Džulija ju je nosila sa prevelikom dozom samopouzdanja.

Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Jasno je da Džulija medijsku pažnju nije dobila zahvaljujući svojim ulogama, jer su one još uvek neprimetne, već zbog ekscentričnog stila oblačenja, a kako on izgleda pogledajte u nastavku:

Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia, MCC / Spread Pictures / Profimedia Modni stil Džulije Foks nailazi na bezbroj kritika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!