ULTRA KRATKE SUKNJE KOJE ĆE DOMINIRATI OVOG PROLEĆA I LETA: Trend koji nailazi na ODBIJANJE slavne dame obožavaju

Kako najvlljuje italijanska modna kuća Miu Miu, mini suknje će biti trend sezone.

Shutterstock

S početkom nove godine dolaze i novi trendovi, a kako stvari stoje, ovog proleća nosiće se ultra mini suknjue. Naime, nova kolekcija italijanske modne kuće Miu Miu za proleće/leto 2022. vratila nas je u eru golišavih modela i otkrivenih stomaka. Fokus je na mikro suknjama koje će biti veliki trend u sezoni pred nama.

Prošlog oktobra Prada je iznenadila mnoge kada je revijom svog brenda najavila povratak modela sa niskim strukom i golim stomakom, kojije dominirao krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina.

Pantalone koje jedva da prekrivaju bokove i mini-suknje koje su zaista mini, a u kombinaciji sa kratkim džemperima, ostavljaju vrlo malo mašti rado su nosile Britni Spirs, Kristina Agilera i Paris Hilton.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nova kolekcija koja je izazvala nevericu kod mnogih, pokrenula je i pitanje da li ćemo u narednom periodu zaista ponovo gledati gole bokove i stomake na svakom koraku.

S obzirom na na to da ovaj modni trend uglavnom promovišu osobe određenog tipa građe, odnosno izuzetno vitke osobe, novi trend naišao je na izvesno odbijanje.

WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, iako su mnogi već izjavili kako će ignorisati ovaj novi trend, više je onih koji su sumnjaju da niski struk i golišavi stomak neće biti hit na ulicama ovog proleća, piše lofficielusa.com.

Zvezde Bele Hadid i Dua Lipe uveliko promovišu trend mikro suknjica, kako u casual varijantama, tako i u nešto elegantnijim izdanjima.

Curtis Means / Acepixs / Profimedia