NA NJEGA SU PALE I NAJVEĆE TRENDSETERKE: Sandra Bulok zablistala u boji odela koja zamenjuje "sigurnu crnu"

Sandra Bulok se na snimanju jedne emisije pojavila u plišanom odelu u boji na koju se pale devojke širom sveta, a koje se u svom garderoberu večito oslanjaju na "sigurnu crnu" boju.

Profimedia

Glumica Sandra Bulok pojavila se na snimanju "Džimi Kimel lajv" emisije gde su je papraci uslikali ispred ulaza u studio, a ona je svojom odevnom kombinacijom oduševila sve prisutne.

Kako bi promovisala svoj novi film "The Unforgivable", Sandra je obukla odelo sačinjeno od plišanih modnih komada i na taj način istakla ženstvenost kompleta kojem su uglavnom muškarci verni.

Shutterstock 

Odelo se sastoji od sakoa klasičnog kroja i pantalona širih nogavica koje neosporno privlače pažnju. Ispod sakoa glumica je nosila košulju sa detaljem opuštene kravate, takođe u ljubičastoj boji.

Od nakita je odlučila da stavi decentni zlatni lančić kao i zlatni prsten. Njega je uklopila uz otvorene sandale koje su bile u osnovi tamne, ali su imale zlatkaste detalje koji su se glamurozno presijavali.

Ovakav kroj odela pristaje ženama različitih konfekcijskih brojeva, a mekani materijal čini ga udobnim za nošenje. Takođe, bluza u tamnijoj nijansi ljubičaste izgleda otmeno i šik, a upravo je ljubičasta boja mnogim ženama jedna od najdražih.

RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Sandra je nedavno pričala kako održava svoj savršeni izgled i rutinu koju ima, te je jedna od stavki koja joj pomaže bio i ples:

- Na kraju svake nedelje, obučem farmerke u kojim se dobro osećam, podignem kosu u rep i nađem neko mesto gde ću dobro da se izđuskam. Ukoliko ne uspem da nađem mesto i društvo za đuskanje, nemam nikakav problem da to uradim sama.

Jednostavno pustim muziku i plešem. To je moja terapija - otkrila je glumica za medije.

U filmu "The Unforgivable" Sandra Bulok glumi Rut Slater, ženu optuženu za ubistvo, koja nakon što bude puštena iz zatvora, krene u potragu za svojom mlađom sestrom.

Suočena sa snažnim osudama mesta iz kog potiče i društvom koje ne želi da joj oprosti, njena jedina nada za iskupljenjem jeste da nađe mlađu sestru koju je morala da napusti.

Kako je Sandra iznela ovo ljubičasto odelo, pogledajte u galeriji u nastavku:

RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Sandra Bulok