MODNI STRUČNJACI SU SAGLASNI: 4 modela letnjih haljina koja će dominirati tokom jeseni

Letnje haljine koje ćemo nositi i tokom jeseni, tvrde modni stručnjaci, a u nastavku saznajte koja će to četiri modela domnirati među njima.

Shutterstock

Ako je verovati modnim stručnjacima četiri modela letnjih haljina nositi i tokom jeseni.

Jasno nam je da se nalazimo u drugoj polovini jula i da nam jesen još uvek ne bi trebala biti na pameti, ali nismo mogli a da ne otkrijemo koji su to novi trendovi za naredan period. Pogledaj u nastavku kakve haljine će dominirati tokom jeseni...

1. Cvetne haljine

Ako je verovati modnim stručnjacima cvetne haljine ćemo nositi  i tokom jeseni. Čak i one s tankim naramenicama! Naime, modni trendovi ranih 2000-ih doživljavaju povratak pa su tako povratak doživele i slojevite modne kombinacije. U ovom konkretnom slučaju to se odnosi na nošenje jelih majica ili dolčevita ispod haljine.

Freepik/halayalex 

2. Ružičaste haljine

Čini se kako će jesen pred nama biti ispunjena printovima i bojama! Iznenadili smo se kada smo videli da će ružičasta boja dominirati i tokom jesni! Priznajemo, ova je boja posebno efektna kada su svečane haljine u pitanju.

Shutterstock 

3. Haljina s prorezima

Haljine ukrašene neobičnim prorezima deluju kao idealni letnji komad, ali modni stručnjaci u njemu vide i potencijal za slaganje uspešnih jesenskih modnih kombinacija.

Shutterstock 

4. Pletena haljina

Ne čudi što se pletena haljina našla na ovoj listi, budući da važii za univerzalni modni komad koji zavisno o stilizovanju možeš uspešno nositi tokom sva četiri godišnja doba. 

Aurelio Florez / ContactoPhoto / Profimedia