JELENA KARLEUŠA I SOFIJA VERGARA U IDENTIČNOJ HALJINI: Modne ikone isto razmišljaju, ali kojoj bolje stoji?

Jelena Karleuša je neko ko pleni svojim modnim stilom na domaćoj sceni, dok se za svetsku modnu ikonu svakako može prozvati Sofija Vergara.

Wanted!, screenshoot/instagram

Na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija glumice Sofije Vergare koja nosi istu haljinu kao i domaća zvezda Jelena Karleuša.

Sofija Vergara na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 21 miliona fanova, redovno deli svoje odevne kombinacije za svaki dan i svečane trenutke. Tako je bilo i ovoga puta kada je fanove obradovala fotografijom u veselo žutoj haljini. Ovaj model veoma je praktičan za leto jer je veoma komotan i lak je za brzo navlačenje, a u isto vreme je i veoma efektan, pa ne čudi što je oborio s nogu poznatu svetsku glumicu i domaću zvezdu Jelenu Karleušu.

screenshoot/instagram 

Sofija Vergara u njemu je pozirala ispred ogledala, a sparila ju je s diskretnim nakitom i trendi zelenom letnjom torbicom. Pevačica Jelena Karleuša nedavno je privatnim avionom otputovala u Ohrid gde je imala nastup, a tom prilikom se odlučila za letnju haljinu žute boje.

screenshoot/instagram 

Fanovi su primetili da su njih dve bile odevene u istu marku "Versaće" koja košta 161.000 dinara što je više od 1300 evra. Jelenine fan stranice bile su preplavljene slikama glumice i nje, što je pevačica podelila i na svom storiju. 
"Jelena Karleuša i Sofija Vergara u istim haljinama istog dana!", pisalo je na objavi.

screenshoot/instagram 

 U nastavku glasajte u anketi: Po vašem mišljenju, kojoj bolje stoji ovaj model haljine?

Anketa

Kojoj bolje stoji haljina?

Glasalo je 203 korisnika