Slavna 49-godišnja glumica Anđelina Džoli stigla je u Veneciju kako bi proslavila svoju biografsku dramu "Maria", koja će premijerno biti prikazana na godišnjem Filmskom festivalu.

Odličan look s mantilom

Anđelina je prvo fotografisana kako maše okupljenim obožavaocima prilikom dolaska u Veneciju. Tada je bila obučena u mantil koji je nosila preko tamnoplavog donjeg dela, uz dodatak tamnih sunčanih naočara i crnih čizama.

Elegancija za premijeru

Anđelina Džoli
Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, za premijeru filma Anđelina je posegnula za značajno spektakularnijim stajlingom. Tako su je fotografi ulovili prilikom izlaska iz hotela u pratnji repera Akalea, na putu prema premijeri njenog novog filma. Anđelina je blistala u braon haljini. Haljina je imala i istaknute detalje poput volana i detalja kojim je istaknut struk. Glamurozan stajling glumica je upotpunila braon salonkama s platformom, a završni detalj činile su neizostavne tamne sunčane naočare.

U Veneciju stiže i Bred Pit Inače, u Veneciju ove godine dolazi i Anđelinin bivši suprug Bred Pit, povodom premijere njegovog novog filma "Wolfs", koja je zakazana za nedelju, 1. septembar.