Glumica Kejti Holms, koja je zahvaljujući svom modnom izrazu stekla reputaciju kraljice ulične mode, često se pojavljuje u upečatljivim kombinacijama.

Spoj ležernosti i elegancije Kejti najčešće bira udobne i šik komade koji nisu podložni prolaznim trendovima. Kada pronađe savršeni komad, poput baletanki, torbe ili farmerica, nosi ga tokom cele sezone u različitim kombinacijama. Ne boji se ni hrabrih kombinacija, kao što je nedavni spoj trenerke i košulje s životinjskim printom.

Nespojivo je spojivo

Ovaj put, njen izbor je bila košulja i suknja, a u Kejtinoj verziji to je bila svetloplava teksas košulja u kombinaciji s dugom zelenom suknjom. Stajling su upotpunile crne ravne baletanke koje nosi već nedeljama, dok je na ramenu nosila svetlosmeđu kožnu torbu s potpisom omiljenog brenda Khaite, kao i torbu za knjige.

Kejti Holms
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

S minimalno šminke i velikim sunčanim naočarama koje su joj prekrivale lice, Kejti je izgledala vrlo ležerno, ali ne dovoljno da prođe nezapaženo u središtu Menhetna.

I dok se košulje na suknje obično nose uvučene u struk kako bi se postigao elegantan izgled, Kejti je i ovog puta svom stajlingu dala prepoznatljiv pečat. Košulju je nosila preko ruba suknje, s delimično zakopčanim dugmadi, što je celokupnom izgledu dalo vrlo opušten prizvuk.

Kejti Holms
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uvek verna svom stilu

Inače, sama Kejti Holms kaže da je izuzetno polaskana pažnjom koju dobija zbog svog modnog stila, ali i da ne želi da Holivud diktira njen način života ili oblačenja.

Kejti Holms
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kao glumica, nisam stalno bila fotografisana na ulici. Sada je drugačije i to mi prija, ali ne menja način na koji živim ili se oblačim. Odlučna sam da imam svoj život i ne dopuštam da ova industrija diktira odluke koje su jednostavne poput onoga što nosim ili komplikovane poput onoga što radim. Ne želiš se ničega bojati, zar ne?", dodala je.

Ravne cipele za svaki dan koje se slažu i uz farmerke
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Izvor: tportal.hr/ Wanted Vanja Pajović